FP Halle-Gooik walst over Morlanwelz en verstevigt leidersplaats

C21

Futsal_hg

FP Halle-Gooik kreeg voor zijn tweede wedstrijd in drie dagen het bezoek van Sushi Morlanwelz. Halle-Gooik liet Morlanwelz nooit in de match komen en walste door de wedstrijd.

Grello zorgde al snel voor de 1-0, een sterk spelende Fernandao voor de 2-0. Dan begon Reda Dahbi aan enkele geweldige minuten, eerst puntte hij de bal in de verste hoek, nadien scoorde hij met een heerlijke volley de 4-0.

Halle-Gooik liet Morlanwelz dan passes lang achter de bal hollen tot ze helemaal uit verband gespeeld waren en Adnane op aangeven van Patias scoorde. Diezelfde Patias scoorde heerlijk vanuit een onmogelijke hoek om nadien een van de mooiste goals van dit seizoen te scoren met de hak. Na de rust ging het tempo naar beneden en zorgde Adnane nog voor de 8-0 en Adnane (opnieuw op aangeven van Patias) voor de 9-0.

Maandag trekt Halle-Gooik naar As voor de 1e ronde van de Beker van België, daar ontmoet het de lokale 1e provincialer. Bij winst spelen we vrijdag al de 2e ronde op het veld van ZVK Meeuwen.

Doelpunten: 1-0 Grello, 2-0 Fernandao, 3-0 Dahbi, 4-0 Dahbi, 5-0 Adnane, 6-0 Patias, 7-0 Patias, 8-0 Adnane & 9-0 Leo

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Vandenheede, Leitao, Dujacquier, Gonzalo, Teixeira, Nerinckx, Leo, Diogo, Patias, Dahbi & Grello

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...