Futsal Halle-Gooik Begon aan de voorbereidingen

Futsal Halle-Gooik Begon aan de voorbereidingen

Futsal_hg-1

Halle-Gooik begon de voorbereiding tegen het Oekraïense Sokil, een tegenstander van Formaat. Bij Halle-Gooik ontbrak Grello, was Adnane disciplinair geschort & speelt Tomic nog de Aziatische champions League. 

De beginfase was gelijklopend in een zeer harde maar faire wedstrijd. Leo speelde verkeerd in en Sokil profiteerde meteen met de openingstreffer. Halle-Gooik voerde de druk op, Patias puntte de 1-1 tegen de touwen. 

Doelman Redivo liet een straffe indruk en ranselde de scherpe Oekraïense counters uit doel. Na de rust was Halle-Gooik baas en duwde het door. Via Patias en Diogo leek de overwinning een feit maar Halle-Gooik kwam in foutenlast. 

Sokil zorgde voor 3-2 en toen Nerinckx de 6e fout maakte ging de 10meter tegen de touwen. Halle-Gooik probeerde nog met vliegende doelman maar geraakte niet voorbij de uitstekend keepende Oekraïense doelman. 

De risico’s werden afgestraft en zo wint Sokil een zeer interessante en hoogstaande oefenpartij met 3-5. Dinsdagavond volgt de tweede confrontatie tegen deze stugge tegenstander.

Doelpunten: 0-1 x, 1-1 Patias, 2-1 Patias, 3-1 Diogo, 3-2 x, 3-3 x, 3-4 x & 3-5 x.

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Redivo, Dujacquier, Redivo, Patias, Venancio, Crema, Teixeira, Nerinckx, Diogo, De Bail, Leo & Cordier

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 jun 2020
Marc Colpaert | 27 mei 2020
Marc Colpaert | 27 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020

archief