FP Halle-Gooik verliest Supercup van FT Antwerpen na 6-7 nederlaag

FP Halle-Gooik verliest Supercup van FT Antwerpen na 6-7 nederlaag

Futsal_hg

FP Halle-Gook begon slecht aan de wedstrijd en na 12 seconden stond de 0-1 op het bord. De thuisploeg schakelde een versnelling hoger, aanwinst Tomic deed waarvoor hij gekomen is, scoren. De Bail brengt Halle-Gooik ook meteen op voorsprong maar de eerste kans aan de overkant ging opnieuw tegen de touwen. Halle-Gooik dreef het tempo hard op en Antwerpen kraakte, Grello, De Bail & Venancio zorgden voor een schijnbare geruststellende ruststand.

Na de rust kregen we een andere Halle-Gooik te zien, te zeker en vooral te weinig concentratie. Sababti scoorde op vrije trap de 5-3, Zouggaghi de 5-4. Halle-Gooik bleeft niet thuis geven en nog 30 seconden later stond de 5-5 op het bord. 

Durot ranselde intussen alles uit zijn doel aan de overkant maar de volgende counter was opnieuw bingo voor Antwerpen. Halle-Gooik speelde nu ridder of mis maar toen Xuxa werd neergeduwd in zijn doel lieten de scheidsrechters doorspelen en mocht Buyl voor een leeg doel de bal binnenleggen. Patias scoorde nog tegen en Dujacquier & diezelfde Patias misten nog een 10 meter.  

Doelpunten: 0-1 Ettalaki, 1-1 Tomic, 2-1 De Bail, 2-2 Sababti, 3-2 Grello, 4-2 De Bail, 5-2 Venancio, 5-3 Sababti, 5-4 Zouggahgi, 5-5 Durot, 5-6 Sababti, 5-7 Buyl & 6-7 Patias. 

Rood: Daali, Zouggaghi

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Redivo, Dujacquier, Tomic, Patias, Venancio, Crema, Teixeira, Nerinckx, De Bail, Leo, Vandenberghe, Grello & Cordier

Volgende vrijdag trekken we naar Pibo Hoeselt voor de eerste ronde in de beker van België.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 sep 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 20 jul 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 jul 2020

archief