FP Halle-Gooik blijft steken op gelijkspel bij seizoensopener

FP Halle-Gooik blijft steken op gelijkspel bij seizoensopener

Futsal_hg

Een sterk gehavend FP Halle-Gook kreeg nieuwkomer Borgloon over de vloer voor de seizoensopener. Met Grello, Patias, Diogo & Venancio zat een gehele basisploeg aan de kant en dat was ook duidelijk zichtbaar. 

De overige spelers kregen borgloon maar moeizaam op de knieën. Cordier zorgde voor de 1-0 maar het was Borgloon dat regelmatig zijn neus aan het venster steekt. Borgloon krijgt de 10m, Xuxa stopt maar scheidsrechter Boelen oordeelt dat Xuxa te ver vooruit kwam. Geel en hernemen volgens de spelleiding, ten onrechte zou blijken uit de beelden. Paulus trok het zich niet aan en trapte de 2e 10m binnen. Diezelfde Paulus zorgde op een counter zelfs voor de 1-2 voorsprong voor Borgloon. De tweede helft speelde zich enkel al voor het doel van Borgloon. Halle-Gooik beukte maar thuisdoelman Bennetti bleef alles counteren. Tot doelman Xuxa aanlegde en de gelijkmaker tegen de netten trapte. Borgloon begon nu te kraken maar de paal en vooral duivelse Bennetti hielden het gelijkstand op het bord. Het gebruikte daarbij veel fouten maar de spelleiding weigerde tot vervelens toe de 6e fout toe te kennen. Crema mocht alleen op Bennetti af 20 seconden voor tijd en plaatste de bal heerlijk tussen de benen. De Bres ontploft en zo leek Halle-Gooik dan toch op de verdiende zege af te stevenen. Dat was zonder Borgloon gerekend dat dadelijk op doel trapte en in de kluts viel de bal voor de voeten van Duric die de 3-3 tegen de touwen trapte. Totale Desillusie en onbegrip bij de thuisploeg, hystierie bij de bezoekers. 

Doelpunten: 1-0 Cordier, 1-1 Paulus, 1-2 Paulus, 2-2 Xuxa, 3-2 Crema, 3-3 Duric

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Redivo, Dujacquier, Tomic, Crema, Teixeira, Nerinckx, Zerhouni, De Bail, Leo, Van Malderghem, Redivo, Atienza & Cordier

Volgende vrijdag trekt Halle-Gooik naar Eisden Dorp.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 jun 2020
Marc Colpaert | 27 mei 2020
Marc Colpaert | 27 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020

archief