FP Halle-Gooik in tweede helft voorbij Eisden Dorp

FP Halle-Gooik in tweede helft voorbij Eisden Dorp

Futsal_hg

FP Halle-Gooik ging in Eisden op zoek naar de eerste overwinning en moest dat nog steeds doen zonder Diogo, Grello, Patias, Xuxa & Venancio. Eisden zakt diep terug en speculeert op de counter. Dat blijkt in de beginfase de juiste formule en ze counteren scherp. Redivo blijft de counters uit zijn doel ranselen. Leo bedient Dujacquier die de 0-1 tegen de touwen kopt. Halle-Gooik vergeet dan uit te lopen en de paal en laat staan in de weg. Eisden countert scherp en gaat zo de rust in met een 1-1 stand. Na de rust is het eenrichtingsvoetbal. Redivo hoeft maar 1 bal te pakken en Halle-Gooik bestookt het thuisdoel. Een prachtige combinatie via De Bail, Tomic & Cordier brengt de pajotters terug op voorsprong. 

Eisden kraakt nu helemaal en Dujacquier scoort op aangeven van Crema de 1-3. Diezelfde Dujacquier vervolledigt zijn hattrick met de 1-4 en Teixeira legt de 1-5 eindcijfers vast. Halle-Gooik doet zo wat het moet doen en wint op het veld van Eisden zonder verdere blessures. 

Doelpunten: 0-1 Dujacquier, 1-1 Pasaribu, 1-2 Cordier, 1-3 Dujacquier, 1-4 Dujacquier & 1-5 Teixeira

 Voor FP Halle-Gooik: Van Beeck, Redivo, Dujacquier, Tomic, Crema, Teixeira, Nerinckx, Zerhouni, De Bail, Leo, Van Malderghem, Redivo, Malengreaux & Cordier 

Volgende vrijdag ontvangt Halle-Gooik in de Bres Real Noorderwijk voor een zeer moeilijke wedstrijd.  

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2019
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 09 jul 2020
Marc Colpaert | 07 jul 2020
Marc Colpaert | 30 jun 2020

archief