FP Halle-Gooik ging met 2-6 zwaar onderuit op het veld van Charleroi

FP Halle-Gooik ging met 2-6 zwaar onderuit op het veld van Charleroi

Futsal_hg

FP Halle-Gooik ging zwaar onderuit op het veld van Charleroi. Halle-Gooik begon met voorbehoud en hield Patias aan de kant. Grello & Crema speelden slechts enkele minuten.

Charleroi kwam op voorsprong toen Adnane van ver Xuxa verraste. Halle-Gooik kreeg de kansen maar verzilverde ze niet. Rahou deed dat wel en de 0-2 stond op het bord.

De 0-3 was een wereldgoal van Rahou via een halve omhaal. Halle-Gooik stond nu voor een schier onmogelijke opdracht. Tomic scoorde de aansluitingstreffer maar verder gaf de thuisgoalie geen krimp. Rahou liet zich intussen van zijn slechtste kant zien door teixeira tot tweemaal toe in het gezicht te slagen. De scheidsrechters van dienst lieten begaan.

De Bail voetbalde zeer slordig uit en plots stond de 1-4 op het bord. Na de rust kregen we hetzelfde spelbeeld. Halle-Gooik beukte maar Charleroi counterde scherp, Adnane met de 1-5. Uitblinker diogo milderde tot 2-5 maar een onhoudbare Rahou zorgde voor de 2-6. Een overdreven score van een machteloos Halle-Gooik

Doelpunten: 0-1 Adnane, 0-2 Rahou, 0-3 Rahou, 1-3 Tomic, 1-4 Atssouli, 1-5 Adnane, 2-5 Diogo, 2-6 Rahou

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Van Beeck, Dujacquier, Tomic, Crema, Teixeira, Nerinckx, Leo, De Bail, Diogo, Venancio, Grello, Malengreaux & Cordier 

 

Deze week trekt Halle-Gooik richting Moskou voor de Uefa Futsal Champions League Elite round waar de beste 16 clubs van europa zullen strijden voor de 4 plaatsen bij de Final Four.

Dinsdag spelen we tegen Dobovec uit Slovenië, Woensdag tegen KPRF uit Rusland & Vrijdag tegen Mostar uit Bosnië.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 19 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 18 sep 2020
Marc Colpaert | 14 sep 2020
Marc Colpaert | 13 sep 2020

archief