FP HALLE-GOOIK wint de moeilijke verplaatsing naar Noorderwijk met 2-4

C21

FP HALLE-GOOIK wint de moeilijke verplaatsing naar Noorderwijk met 2-4

Futsal_hg

FP Halle-Gooik trok naar Noorderwijk voor een van de moeilijkste verplaatsingen van het jaar. Dat deed het zonder de geschorste Lazarevic en Diogo. De wedstrijd begon heel gelijkopgaand met kansen aan beide kansen. Beide doelmannen hielden de netten leeg tot Dujacquier een lange bal verstuurde op Leo die de bal met het hoofd heerlijk over Talhaoui legde. Beide teams maakten er een aangenaam kijkstuk van met de doelmannen in de hoofdrol. Na de rust probeerde Noorderwijk de bakens te verzetten maar het was Grello die de voorsprong door de benen van Talhaoui vergrootte. Noorderwijk verliest nu even het noorden en een schot van Xuxa gaat door alles en iedereen en valt achter Talhaoui in doel. Patias, terug na blessure deed wat hij altijd doet… scoren. Op aangeven van Grello legt hij de wedstrijd met de 0-4 in een beslissende plooi. Noorderwijk gaat nu met vliegende doelman spelen om alsnog te proberen de bakens te verzetten maar krijgt weinig tot geen kansen. Tot  Dahmani uit het niets de bal in de kruising trapt. Noorderwijk krijgt 1’ voor tijd nog een strafschop maar trapt deze op de paal. In het geharrewar scoort Fahsi nog maar de zege van Halle-Gooik kwam nooit in gevaar. Moeilijke maar verdiende winst.

Halle-Gooik speelt woensdag vriendschappelijk in Hamme, vrijdag 20 Maart herneemt het de competitie tegen FT Antwerpen in de Bres.

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Van Beeck, Morais, Dujacquier, Teixeira, Redivo, Leo, Patias, Grello, Crema, De Bail, Tomic & Venancio

Doelpunten: 0-1 Leo, 0-2 Grello, 0-3 Xuxa, 0-4 Patias, 1-4 Dahmani, 2-4 Fahsi

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2020
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief