Help GOOIKoorts en bestel een ontbijtpakket

C21

Help GOOIKoorts en bestel een ontbijtpakket

Editiepajot_gooikoorts_4__kopie_
Help Gooikoorts met een bestelling van een ontbijtpakket. - Foto Marc Colpaert
 
Gooikoorts is een folkfestival die reeds zijn 19de editie ingaat (www.gooikoorts.be) maar die ook sneuvelde door corona. In 2021 hopen wij opnieuw te kunnen opstarten daarom gaan we deze zomer hard werken om aan de nodige financiële middelen te geraken. Tijdens het weekend van 29 en 30 augustus gaan we ontbijtpakketen verkopen. Onze sponsors zetten we in de kijker door hen op de flyer te vernoemen. 
 
Covid-19 zorgde ervoor dat het leven veranderde. Alles viel stil, maar solidariteit vierde hoogtij.  Het Gooikoorts festival was volledig geregeld, maar door het virus moest alles geannuleerd worden. Om ervoor te zorgen dat het festival er in 2021 weer volledig kan staan organiseren we de verkoop van Gooikoorts brunchpakketten gevuld met lokale producten. Dit pakket is af te halen in Gooik/te leveren binnen een straal van 25 km rond Gooik op zaterdag 29 of zondag 30 augustus 2020 zodat je ervan kan genieten binnen jouw eigen bubbel. Verras je gezin, een familielid, vrienden of collega’s met een verzorgd Gooikoortsbrunchpakket. Uiteraard met de nodige aandacht en liefde klaargemaakt. Gooikoorts gelooft sterk in de kwaliteit en de meerwaarde van de ‘kleine’, artisanale lokale ondernemer. We proberen dan ook zoveel mogelijk met hun producten te werken zodat we ook de lokale handelaars promoten die het festival doorheen de jaren zelf hard steunden. Het standaard ontbijtpakket voor twee personen bevat onder meer koffiekoeken, pistolets, sandwiches, kaas, fruit, salami of hesp, yoghurt, confituur, botertjes, wafeltje, drankjes, choco, … (inhoud kan variëren).
Wil je Gooikoorts graag steunen, bestel dan vandaag nog jouw brunchpakket(ten) om er dan op zaterdag 29 of zondag 30 augustus van te genieten. Bestellen kan als volgt, schrijf je online in op www.gooikoorts.be (via de link brunchpakket), of mail onderstaande gegevens naar info@gooikoorts.be. Vervolgens schrijf je het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer BE 42 7340 2089 8354 met vermelding van naam - (leverings)adres (vb. fam. Guuk, Houteman 1, 1755 Gooik) - bestelling. De bestelling is pas definitief na ontvangst van de betaling, indien geen betaling ontvangen dan kunnen we het pakket niet voorzien. Gelieve te bestellen en te betalen voor 22 augustus. Voor meer informatie kan je mailen naar info@gooikoorts.be
Belangrijke mededeling! We geven de voorkeur aan het afhalen van de pakketten in de cultuurschuur van De Cam in Gooik, Dorpsstraat 67, 1755 Gooik. Pakketten kunnen ook geleverd worden in de omgeving binnen een straal van 25 km rond Gooik (meerprijs € 4 maar niet voor inwoners van Gooik). Woon je verder dan moet je sowieso het pakket
zelf komen ophalen. Gooikoorts heeft niet de mogelijkheid deze pakketten te bezorgen indien je verder woont. Voor ons is het een beetje een strijd om volgend jaar toch weer opnieuw een festival te kunnen aanbieden dat volledig draait op vrijwilligers. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief