GOOIK - Bucklefish komt deze zomer naar jou toe

C21

GOOIK - Bucklefish komt deze zomer naar jou toe

Bucklefish_foto
Ingezonden foto
 
De covid-19 problematiek heeft de hele evenementensector zo goed als plat gelegd en juist daar wenst de band Bucklefish op in te spelen. Om de zomerperiode te overbruggen kan je hen boeken voor elk soort feest. Dat kan gaan over een tuinfeest maar evengoed een receptie of een huiskamerconcert.
Bucklefish is geen onbekende in het Pajottenland en daarrond. Deze vierkoppige pop/rock band uit het Pajotse Gooik was reeds te zien op FestivHalle, Pop@Park, Vijfhoekfeesten, Finale van Zennetoer en Humo’s rock rally.
In 2019 gaven ze een akoestisch optreden in de watertoren van Conversion Works en naar dat concept willen ze van juli tot eind september toe werken.

“Iedereen kan ons boeken. We vragen een kleine bijdrage van 150 euro. Daarvoor krijg je een akoestisch optreden van 45 minuten. Ook brengen we al het nodige materiaal mee. Zo hoeven de mensen die ons boeken zich over niets zorgen te maken. Het enigste dat men dient te voorzien is elektriciteit.” Voor boekingen en meer info : bucklefish@hotmail.com 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jul 2020
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief