GOOIK - Filip heeft zijn warme bakker gevonden in Oetingen

C21

GOOIK - Filip heeft zijn warme bakker gevonden in Oetingen

Filip_in_rogge__kopie_
Filip is blij dat zijn brood eindelijk in Oetingen wordt verkocht.- Ingezonden foto
 
Drie dagen nadat wij een oproep de wereld instuurden om een warme bakker te vinden in Gooik voor het Pajotterke brood is het al raak. "Ik heb prachtig nieuws. Intussen bakt en verkoopt Bakkerij Dirk in Oetingen het Pajotterke", liet een blije Filip Mignon ons weten
 
 
Een waanzinnig goed brood op de markt brengen dat is waar Filip Mignon uit Gooik achter staat. Dat is ondertussen gelukt en er worden broden verkocht zelfs in Lennik, Ninove en Sint-Pieters-Leeuw, maar nu is Filip op zoek naar een warme bakker, die zijn brood ook wilt maken en verkopen in Gooik. Als hobbyboer is hij al jaren bezig en nu wordt zijn tarwe en rogge verwerkt in heel wat Pajotse broden. Deze worden dan ook nog eens verkocht in en rond het Pajottenland. Wie dus een lekker en gezond brood nodig heeft, vraag dan naar 'Pajotterke'van bij ons. 
 

En kijk enkele dagen nadat enkele duizenden mensen ons artikel lazen, kwam er al witte rook uit de schouw. Want bakkerij Dirk in Oetingen zal vanaf nu het Pajotterke verkopen in zijn zaak. Filip dankte bakker Dirk om te kiezen voor 't Pajotterke en hij hoopt dat vele mensen in Gooik en in Oetingen gaan genieten van dit brood. Eind goed al goed, natuurlijk zijn andere bakkers, ook nog welkom om een product van onze eigen streek te verkopen. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief