REGIO - Vaccinatie 90-plussers in vaccinatiecentrum Koornmolen

C21

REGIO - Vaccinatie 90-plussers in vaccinatiecentrum Koornmolen

Editie_gooik_koornmolen_2__kopie_
Het vaccinatiecentrum is er klaar voor.- foto Marc Colpaert
 
Vaccinatiecentrum Koornmolen start op maandag 15 maart met het vaccineren van de 90-plussers (geboortejaar 1925 - 1932) uit de gemeenten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Roosdaal.
Nu alle beschikbare vaccinatiemomenten werden ingevuld staan er voor maandag meer dan 20 medewerkers klaar om de 400 beschikbare vaccins aan onze burgers te zetten.
Hiervoor zullen de vier vaccinatielijnen van het centrum voor het eerst gelijktijdig operationeel zijn.
 
Minder Mobiele Centrale of begeleider
Wie niet in het centrum geraakt, kan gebruik maken van de Minder Mobielen Centrale. Elke gemeente heeft chauffeurs die instaan voor het vervoer. In het vaccinatiecentrum zijn voldoende (rol)stoelen beschikbaar en is 1 begeleider per hulpbehoevend persoon welkom. Hij/zij mag mee in het centrum en kan de gevaccineerde begeleiden.
 
Oudste Pajotters vlot en veilig vaccineren
Burgemeester Michel Doomst kijkt uit naar maandag: “Vaccinatiecentrum Koornmolen is klaar om onze oudste Pajotters te ontvangen en veilig te vaccineren. De vaccins liggen klaar en de medewerkers hebben er zin in. Om alles vlot te laten verlopen, vragen we om stipt op het opgegeven uur aanwezig te zijn, en het callcenter te verwittigen mocht je er onverwachts toch niet geraken. Zo kan je vaccin nog aan iemand anders gegeven worden en laten we geen vaccins verloren gaan. Verder wil ik, in naam van de Pajotse collega-burgemeesters, ook oproepen om onze ouderen te helpen met de telefonische of digitale registratie van de afspraak, met het regelen van vervoer van en naar het vaccinatiecentrum, …
Zo zorgen we er samen voor dat onze 90-plussers vlot en veilig gevaccineerd worden.”

  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief