REGIO - Eerst uw vaccin en dan een drankje of ijsje op het terras van de Koornmolen waarom niet?

C21

REGIO - Eerst uw vaccin en dan een drankje of ijsje op het terras van de Koornmolen waarom niet?

Editie_gooik_koornmolen_terras_2__kopie_
Twee toffe dames Magda en Anne worden bediend door Jason en Rein op het terras van de Koornmolen.- Foto Marc Colpaert
 
Ga niet alleen voor een prik maar maak er tevens iets gezellig van met een drankje of een ijsje. Heel wat mensen gaan deze maand en volgende weken achter hun prik in het vaccinatiecentrum Koornmolen in Gooik. Maak er gerust een uitstapje van en vergeet niet om bij dit mooie weer iets te drinken op het terras bij Rein en Jason, of een ijsje te eten, er is keuze uit 15 verschillende smaken!
 
 
De horeca heeft het de laatste weken en maanden niet gemakkelijk gehad door de verplichte sluiting van hun zaak. Toen de regering besliste dat de terrassen terug mochten openen, heeft het bijna twee weken geregend!, toen de regering dan besloot dat de binnenruimte van de horeca mocht gebruikt worden, is het ondertussen al twee weken volle zon en zit er zo goed als geen kat binnen in hun zaak, neen die weergoden zijn blijkbaar geen fans van de horeca(grapje).

Rein Janssens die nog maar sinds september 2020 de nieuwe uitbater is van het sportcafé Koornmolen, heeft de laatste drie maanden vooral bezig geweest om de vrijwilligers van het vaccinatiecentrum te voorzien van drank en broodjes. Hij is de man achter het cateringbedrijf 'Share a dinner', maar kan door de corona natuurlijk niet met volle goesting zijn ding doen. "Ik werk ook voor bedrijfsrecepties, seminaries, babbyborrels, walking dinners, trouwfeesten en tal van andere evenementen, maar je begrijpt dat dit door de corona op een zeer laag pitje staat." Maar gelukkig zijn de laatste weken de weergoden hem een beetje gunstiger gezind en komen steeds meer mensen, die achter hun prik komen in het vaccinatiecentrum, even verpozen op het terras van de Koornmolen. "Van sinds de zon elke dag wat overuren klopt zien wij op ons terras steeds meer mensen, die voor of na hun prik vlug even iets komen drinken of een lekker ijsje eten", vertelde Jason Broodcoorens. Zo ook Anne en Magda twee leuke dames, die even kwamen genieten van een drankje op het terras(foto). En nu maar hopen dat het zonnetje goed blijft schijnen de volgende weken, Rein, Jason en nog andere medewerkers, staan zeker voor u klaar. En bij regen is er ook plaats binnen in de zaak. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jun 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 05 okt 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 27 sep 2022

archief