Ladies’ Circle HALLE deelt geld uit en gaat op zoek naar nieuwe goede doelen

C21

Ladies’ Circle HALLE deelt geld uit en gaat op zoek naar nieuwe goede doelen

20210616_220808
 

Ladies’ Circle Halle, een service club voor jonge vrouwen, organiseert elk jaar verschillende activiteiten om geld in te zamelen voor lokale goede doelen. Ondanks het moeilijke Corona jaar, slaagde de club er in om met de opbrengst van een kerstrozen- en paaschocolade verkoop een bedrag van €2.500 te verzamelen voor ‘De Pionier’, een afdeling van Zonnelied vzw in Gooik, waar mensen met een verstandelijke beperking verblijven. Het ingezamelde geld zal gebruikt worden door De Pionier om een buurtintegratie project op poten te zetten. Met de aanleg van een petanque veld in de voortuin van het verblijf, wil de vzw de omgeving laten kennismaken met haar inwoners en meer betrekken bij haar werking. 

‘Ook dit jaar willen we graag een goed doel in of rond Halle ondersteunen’, vertelt voorzitster Stephanie Schraepen, ‘Daarom beslisten we om een algemene oproep te lanceren. Op die manier hopen we organisaties of verenigingen te bereiken die misschien minder bekend zijn, maar die zeker wat hulp kunnen gebruiken.’

Behalve financiële ondersteuning, biedt Ladies’ Circle Halle waar mogelijk ook materiële steun. Zo organiseren ze al enkele jaren een ‘Christmas in a box’ actie waarbij geschenkdozen samengesteld worden en verdeeld worden in en rond Halle en werden tijdens de Corona pandemie alcoholgel en mondmaskers verdeeld aan zorginstellingen. 

 

Organisaties die zich kandidaat willen stellen om geselecteerd te worden als goed doel, kunnen zich nog tot 15 juli 2021 aanmelden via lc11@ladiescircle.be en zullen uitgenodigd worden om hun concreet project voor te stellen. 

 

Spreekt dit soort acties je aan en heb je interesse om lid te worden van Ladies’ Circle Halle? Ben je een vrouw tussen 18 en 45 jaar en wil je jezelf graag inzetten voor goede doelen in een leuke en vriendschappelijke kring? Aarzel niet en contacteer de Ladies van Halle via LC11@ladiescircle.be!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2021
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 05 okt 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 27 sep 2022

archief