Klimaatcafé GOOIK, LENNIK en PEPINGEN

C21

Klimaatcafé GOOIK, LENNIK en PEPINGEN

Scherm__afbeelding_2023-01-27_om_13
 

De gemeenten Gooik, Lennik en Pepingen verwelkomen je graag op maandag 13 februari 2023 om 19u30 op het klimaatcafé in CC Bellingen, Trapstraat 5 te Bellingen, om mee na te denken over hoe we onze gemeenten klaar kunnen maken voor de toekomst.

De gemeenten Gooik, Lennik en Pepingen ondertekenden het klimaatengagement van de provincie Vlaams-Brabant en engageerden zich zo om te werken aan een gemeente met een beperkte klimaatimpact én die gewapend is tegen de gevolgen van het veranderende klimaat zoals hittegolven en overstromingen

Gooik, Lennik en Pepingen willen het probleem samen én gericht aanpakken om een positieve impact op korte en lange termijn te creëren. Daarom wordt een klimaatbeleidsplan opgemaakt voor de komende 10 jaar. Hiervoor hebben we de inbreng van zoveel mogelijk inwoners en organisaties nodig.

 

Wil je ook meedenken hoe we Gooik, Lennik en Pepingen klaar maken voor de toekomst? Heb je een top idee om de CO2-uitstoot naar beneden te halen of om de wateroverlast in jouw straat te beperken? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de ideeën van anderen? 

 

Kom dan op maandag 13 februari 2023 om 19u30 naar ons klimaatcafé in CC Bellingen, trapstraat 5, Bellingen.

Kom je graag meedenken? Schrijf je dan snel in via https://forms.office.com/e/FYpJheDvrX Of via de QR code.

 

Graag verwachten wij u om een kijkje te komen nemen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 jul 2024

archief