HERNE - Kom naar het startmoment met Groen Pajottenland en Jeremie Vaneeckhout in De Coupee

C21

HERNE - Kom naar het startmoment met Groen Pajottenland en Jeremie Vaneeckhout in De Coupee

A_groen
 

Groen start met een lokale werking in fusiegemeente Galmaarden – Gooik – Herne en organiseert een startmoment met nationaal covoorzitter Jeremie Vaneeckhout op maandag 4 december om 20u in De Coupee, Herne. Iedereen uit het Pajottenland en omstreken is van harte welkom tijdens het startmoment van Groen in de nieuwe fusiegemeente Galmaarden - Gooik - Herne op maandag 4 december om 20u in De Coupee,  het voormalige station van Herne dat door de mensen van De Okkernoot een nieuw sociaal leven gekregen heeft. We maken graag kennis met alle geïnteresseerden en luisteren naar voorstellen voor Groene politiek in onze dorpen. 

Nationaal covoorzitter Jeremie Vaneeckhout komt de lancering van de nieuwe groep ondersteunen. Hij is auteur van 'Vergeten land' en gaat in op vragen over Groen in landelijke regio’s zoals het Pajottenland. Hoe kunnen we de brug tussen platteland en politiek herstellen, de grondoorzaken blootleggen en aanpakken, de mens opnieuw centraal stellen? Dat begint met praten en bovenal luisteren. We gaan samen in gesprek en debat over Groen op het platteland!
In oktober 2024 zijn het gemeenteraadsverkiezingen. Dat zal dan al dadelijk voor de nieuwe fusiegemeente Galmaarden – Gooik – Herne zijn. Groen zal ook meedoen met een lijst in deze fusiegemeente. We zijn momenteel op zoek naar nog meer mensen die ideeën, voorstellen, opmerkingen… willen geven om ons programma zo goed mogelijk te maken en eventueel mee als kandidaat de lijst te versterken. 
 
Met Groen Pajottenland en Jeremie Vaneeckhout in De Coupee
De Coupee, Stationsstraat 115, 1540 Herne  Maandag 4 December 2023 / 20u tot 22u
Bij voorkeur bevestigen via info@groenpajottenland.be of via
www.groenpajottenland.be/coupee 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief