Mars uit Herne zit bij de laatste 3 finalisten van Start To DJ 2024 de prestigieuze DJ-wedstrijd van radiozender MNM

C21

Mars uit Herne zit bij de laatste 3 finalisten van Start To DJ 2024 de prestigieuze DJ-wedstrijd van radiozender MNM

Foto_mars_dj_battle_-_c_mnm
 
Mars, in het echte leven Lars Cornet, een 16-jarige muzikant uit Herne, zit bij de laatste 3 finalisten voor de nationale wedstrijd MnM start to DJ 2024. Op dinsdag 21 mei kan je Mars in de ochtend- en avondshow horen op MNM.
Lars Cornet, is 16 jaar, student economie-wiskunde aan het SGI te Lennik,  inwoner van Herne en muzikale duizendpoot. Hij ontdekte zijn passie voor muziek al vroeg. Hij volgt  orgel en drum aan de academie van Gooik, maar vindt het ook leuk om daarnaast nog wat andere  instrumenten te spelen. Ongeveer 1 jaar geleden startte hij met het draaien op de lokale fuiven van de jeugdbeweging en jeugdhuizen.  Het winnen van verschillende DJ-wedstrijden bracht hem ook snel op grotere podia zoals o.a.  Oosthoek Live, Summer Moves Out en Jour de l’Amour in Limburg. 
Het hoogtepunt -tot nu toe- voor hem als DJ was het winnen van de JEZ-wedstrijd op Q-music.  Hierdoor mocht hij op 25 maart voor een vol Zeeheldenplein in Oostende een DJ-set draaien waar ook Pommelien Thijs als headliner op het podium stond. Lars werd ook weerhouden als deelnemer  voor het Springplankproject, een coaching traject voor jong talent binnen de regio Pajottenland en  Zennevallei. Een toonmoment onder leiding van hun coach Lady Blaxx werd eind april in CC De Ploter  (Ternat) georganiseerd. 
 
Op dinsdag 21 mei kan je Mars in de ochtend- en avondshow horen op MNM. De finale op vrijdag 24  mei is live te horen vanaf 16u vanuit het restaurant van Tomorrowland in Antwerpen. De finalist krijgt  immers de kans om op dit iconisch festival een onvergetelijke set te draaien. 
De selectie bij de laatste 3 finalisten van MNM Start To DJ is wederom een knappe prestatie van deze  16-jarige als je weet dat er 252 inschrijvingen waren en de wedstrijd pas openstaat vanaf die leeftijd.  Hij is dan ook de jongste finalist. De deelnemers werden tot nu toe beoordeeld door een strenge  professionele jury maar op vrijdag 24 mei worden de publieksstemmen erg belangrijk.  
Wil jij Mars naar Tomorrowland stemmen? Dat kan op vrijdag 24 mei tussen 7u en 17.30u! 

Volg de socials van MNM op Instagram (https://www.instagram.com/mnmbe/) en TikTok (https://www.tiktok.com/@mnm.be). MNM Start to DJ 2024 is ook te volgen via de app van MNM of  VRTMax (kanalen MNM). Mars zelf kan je volgen op het Instagram @mars.deejay. We wensen hem alvast veel succes! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief