Nu al op zoek naar nieuwe mensen voor Pajottegem

C21

Nu al op zoek naar nieuwe mensen voor Pajottegem

Editie_gooik_gemeentehuis_2__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
Vanaf 1 januari 2025 slaan Galmaarden, Gooik en Herne de handen in elkaar onder de nieuwe naam Pajottegem. Bouwen aan deze fusiegemeente betekent bouwen aan een organisatie die de 25.000 inwoners van Pajottegem elke dag met zorg zal bedienen. 
 
 
 
De nieuwe organisatiestructuur voor het lokaal bestuur, de gemeente en het OCMW is uitgetekend. Een aantal medewerkers maken van de gelegenheid gebruik om hun horizon te verruimen en kiezen intern voor een doorstroom naar een andere functie. Ook het gewone  leven loopt door en een aantal van onze mensen gaan met welverdiend pensioen. Dit zorgt voor heel wat beweging, en zo zien we het graag: een organisatie die zich flexibel opstelt in functie van de noden van de klant, onze inwoner. 
 
Vacatures bij Pajottegem 
 
Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de volgende functies: 
 
Deskundige aankoopbeleid en contractenbeheer (B1-B3) 
 
voltijds (38/38) • contract onbepaalde duur 
 
Je bent verantwoordelijk voor het strategisch aankoopbeleid en het beheer van contracten. Door jouw analytisch vermogen en oog voor detail zorg je er onder meer voor dat alle aankopen volgens de regels en de beste prijs-kwaliteitsverhouding verlopen. 
 
Coördinator onthaal & klantencontact (B1-B3) 
 
voltijds (38/38) • contract onbepaalde duur 
 
Als coördinator sta je aan het hoofd van het onthaalteam. Je zorgt voor een warm, efficiënt en klantgericht onthaal van onze burgers, en bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening op de verschillende contactpunten. 
 
Deskundige ICT (B1-B3) 
 
voltijds (38/38) • contract onbepaalde duur 
 
Jij bent dé IT-kenner die ons digitale landschap beheert en optimaliseert. Je zorgt ervoor dat onze systemen vlekkeloos draaien, zodat we de beste service kunnen verlenen aan zowel burgers als medewerkers. 
 
Maatschappelijk werker (B1-B3) 
 
voltijds (38/38) • contract onbepaalde duur 
 
Als maatschappelijk werker bied je hulp en ondersteuning aan inwoners die dit het hardst nodig hebben. Je bent de schakel tussen de burger en de diverse sociale diensten, en werkt met hart voor de mens en oog voor positief resultaat. 
 
 
 
Waarom kiezen voor Pajottegem? 
 
Deze fusie is niet zomaar een samensmelting van drie gemeenten, het is een kans om deel uit te maken van iets groots. Je werkt in een moderne organisatie waar innovatie, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Bij Pajottegem zetten we in op  een menselijke, verbindende aanpak, waarbij we als één krachtig team klaarstaan voor onze inwoners. De impact van je werk is bij een lokaal bestuur ook meteen voelbaar én maatschappelijk relevant.  
 
 
 
Solliciteer nu! 
 
Ben jij klaar om jouw talenten in te zetten in een groeiende en warme organisatie? 
 
Solliciteer dan vóór 21 oktober om 12 uur via 
www.probis.be/vacatures.
 Via deze link vind je ook alle jobinhoud terug. 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 okt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 29 sep 2024
Marc Colpaert | 27 sep 2024

archief