HERNE / GALMAARDEN - Gezinswandeling met de Gezinsbond

C21

HERNE / GALMAARDEN - Gezinswandeling met de Gezinsbond

Gezinsbond_op_wandel___deschuyffeleer__2_
Eerste gezinswandeling voor de afdelingen Vollezele en Tollembeek van de Gezinsbond. - Foto's © Deschuyffeleer
 
Gezinsbond_op_wandel___deschuyffeleer__1_
Greet Rozeboom van Tollembeek en Danielle Van de Wiele van Vollezele © Deschuyffeleer
 

De sporthal Hernekouter was vandaag de draaischijf voor de deelnemers aan de Zomer-Gezinswandelingen, een organisatie van de Gezinsbondafdelingen Tollembeek en Vollezele.

De Gezinsbond zet zich in voor alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. De bond blijft ijveren voor blijvende erkenning en waardering van het gezin als hoeksteen van onze samenleving. Om hierin te slagen rekent de bond op de inzet van 13.000 vrijwilligers in de bestuursorganen en nagenoeg 200 personeelsleden.
 
Co-organisator Danielle Van de Wiele : “Omdat het gaat om tamelijk kleine afdelingen hebben Vollezele en Tollembeek hun ideeën en krachten gebundeld. Zo plannen wij iedere zondag van juli en augustus een gezinswandeling ook en vooral gericht naar buggygebruikers.” De wandelaars vertrekken zo telkens van op een andere locatie. “Zo leren wij telkens andere mensen kennen, de kinderen kunnen hun horizonten verruimen, wij genieten van de natuur en halen bovendien een frisse neus. Niets dan positiefs dus”, vertelt Danielle.
 
“Voor ons eerste treffen hadden wij wel de zon en het lekker weertje mee maar moesten wij afrekenen met een wielerkoers in het centrum van Tollembeek. Daardoor kwam onze vertrekplaats aan het standbeeld van Urbanus pal in het gesloten circuit te liggen. Niettegenstaande zijn er toch een twintigtal moedigen in geslaagd om het vertrek te bereiken. Via landelijke en rustige wegen zijn wij dan zo’n uurtje later op ons keerpunt in de Hernekouter aangekomen waar onze kleinsten zich volop konden uitleven in de speeltuin” aldus nog de mede-initiatiefneemster.
 
Op 11 juli vertrekt het gezelschap aan de kermistent in Vollezele-Spieringen, op 18 juli aan het station van Tollembeek, op 25 juli van uit de chalet van de ruitersclub De Capriole in de Repingenstraat, op 1 augustus vanuit de Notelaar, op 8 augustus van uit het café El Faro aan de Bosberg, op 15 augustus van uit het café Katholieke Kring in Herne, op 22 augustus van op de parking aan de kerk van Galmaarden en op 29 augustus van uit de Huismanstraat, 28 in Vollezele.
 
Nadere inlichtingen 054/56 78 09 of gezinsbond.vollezele@gmail.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief