DILBEEK/ REGIO - Zangeres Hanny-D pakt uit in het Frans

C21

DILBEEK/ REGIO - Zangeres Hanny-D pakt uit in het Frans

Hanny-d_schepdaal_foto_guy_deplancke__1_
Hanny-d_schepdaal_foto_guy_deplancke
 

Hanny-D uit Schepdaal (Dilbeek) blijft als zangeres niet bij de pakken zitten. Ze werkt hard aan haar comeback en duikt dan ook geregeld de studio in om een eerste full album "Nu.....of nooit" aan haar fans te kunnen presenteren. Na haar vorige cd-singels “Zo alleen”, “Sacramento”, “Ga je mee”, “Sangria en amore”, “Voor mij alleen”, en “Dag schat”, pakt de Dilbeekse zangeres nu uit met twee nieuwe nummers waarvan eentje in het Frans. Wie deze twee nieuwe nummers wil beluisteren surft naar www.Hanny-D.be rubriek discografie. Van de klassieker “De Allereerste keer” van Rita Deneve, heeft Annick een nieuwe opgekuiste versie gemaakt en van Petula Clarck’s hit “Chariot”, maakte Hanny-D een eigen Franse versie. Het is meteen haar eerste Franstalige opname. Beide songs zullen vermoedelijk ook prijken op haar eerste full cd "Nu.....of nooit" die vermoedelijk in juni zou moeten uitkomen.

Hanny-D die onlangs in café De Meiboom in Sint-Katherina-Lombeek, nog een spetterend optreden gaf in het gezelschap van Paul Severs, is meer dan een muzikale creatieve duizendpoot.  Tevens was het recente Schlagerfestival in Domein Molenhof een schot in de roos voor Hanny-D. Hans Veirman, de zaakvoerder van Domein Molenhof aan de Kriebrugstraat in de Roosdaalse deelgemeente Pamel (op een zuchtje van de gemeentegrens met Liedekerke), is een tevreden man zijn. Het schlagerfestival ter ere van Moederdag dat in Domein Molenhof werd georganiseerd lokte een massa volk. Kan ook niet anders als er kleppers zoals onder andere Laura Lynn, Paul Severs, Sha-Na en Hanny-D op de affiche staan.
Hanny-D in The New President
Hanny-D is op zondag 18 mei in The New President in Lokeren om enkele liedjes te zingen tijdens de maandelijkse shownamiddag. Andere optredens zijn er van , Eddy Wally met zijn dochter Marina,Stephen Mc Queen, Bert Quin, Arsene, Fil Filips, Gerdy en Nico. De presentatie is in handen van Ron Van Tienen. De show vangt aan om 14u00 . De menu kost 15€ en is te reserveren op 09/348.23.91. Inkom: 5€ enkel op reservatie: 0473/50.19.32. Dit alles in The New President, Kleine Dam 36 in Lokeren.
Oh ja….. wie met Hanny-D wil communiceren kan dit vanaf heden op haar gloednieuwe website www.Hanny-D.be . Je vindt er alle informatie en nieuwtjes over haar.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mei 2008
Editiepajot
Guy Deplancke
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief