BEVER - Peloteclubs sterk in gedaante gewisseld

C21

BEVER - Peloteclubs sterk in gedaante gewisseld

Pelote_club_bever_voorstelling_ploeg__april_2011_-_deschuyffeleer__1_
Pelote club Bever - Nationale II - de Ploeg van ploegkapitein Bart Debraekeleer, Tristan Gaucquier, Marvin Bonnami, David Degrande, Antoine Huard, en David Terrain - Foto's © Deschuyffeleer
 
Pelote_club_bever_voorstelling_ploeg__april_2011_-_deschuyffeleer__2_
Pelote Club Bever ploeg Bevordering met ploegkapitein Erwin Deprêter, Amadori Lecroy, Didier Bouvreur, Damien Carlier, Damien Wantier, Benoit Debock en Jonas Deborre - © Deschuyffeleer
 
Pelote_club_bever_voorstelling_ploeg__april_2011_-_deschuyffeleer__5_
Jean Marie Krikikion, Camille Cools en André Sermeus - © Deschuyffeleer
 
Pelote_club_bever_voorstelling_ploeg__april_2011_-_deschuyffeleer__10_
André Sermeus en zijn beide ploegkapitiens Bart Debraekeleer en Erwin Deprêter - © Deschuyffeleer
 
Pelote_club_bever_voorstelling_ploeg__april_2011_-_deschuyffeleer__9_
© Deschuyffeleer
 
Ook de Pelote Club Bever warmt zich stilaan op voor het nieuwe kaatsseizoen. Tijdens het jaarlijks treffen van bestuur, coaches,  weldoeners en trouwe supporters mocht kaatsicoon Camille Cools namens het bestuur de ploegen voor de komende competitie in Nationale II en in Bevordering voorstellen.
Hierbij dankte schatbewaarder Camille Cools ook van harte de sponsors. Meer dan een dankzegging ging naar hoofdsponsor en tevens clubvoorzitter Freddy Matthijs die bovenop zorgde voor de aanbreng van drie nieuwe geldschieters.
Een bijzondere attentie ging ook uiteraard richting coach Charly Deprêter en ploegenafgevaardigde en tevens coach-assistent André Sermeus voor hun onvoorwaardelijke en onverdroten inzet voor de club zowel op het speelplein als daarbuiten. “Een meute sportmensen begeleiden met ieder zijn karakter, zijn kunnen, zijn wil en zoals het in Bever betaamt ook zijn taal is geen niemendalletje. Coaches Charly en André slagen daar wonderwel in”, aldus de schatbewaarder. Ook voor  Geert Vandervelde, die hoofdzakelijk de zaaltrainingen in de Hernekouter en de Koornmolen voor zijn rekening nam, was een aardig woordje van dank weggelegd.
Het komend seizoen speelt Pelote Club Bever zowel in Nationale II als in Bevordering met een ploeg die in vergelijking met vorig jaar nogal sterk in gedaante is gewisseld.
Zo mag de eerste ploeg vier nieuwkomers verwelkomen. Onder hen overigens drie jonge beloften. Zo krijgen ploegkapitein Bart Debraekeleer en oudgediende Tristan Gaucquier het gezelschap van Marvin Bonnami van Wodecq (Nat III), David Degrande van Rosée (Nat III), Antoine Huard van Isières (Nat II) en David Terrain van Nijvel (Nat II). Met dit zestal hoopt de club een vruchtbaar en zorgeloos kampioenschap te kaatsen en in de eerste helft van de rangschikking te eindigen. “Kunnen wij op het einde van het seizoen promoveren, dan nemen wij dat met veel plezier mee”, weet een enthousiaste Camille Cools nog.  “En is dat niet het geval dan is dat geen onoverkomelijk feit”, voegt het Bevers kaatsboegbeeld er schalks aan toe. “Ons eerste team is in haar samenstelling een uiterst jonge ploeg die alleszins nog in maturiteit veel kan en moet groeien”, aldus nog Cools.
Al bij al ziet Bever de competitie hoopvol tegemoet. Reikhalzend wordt nu reeds uitgekeken naar en alles op alles gezet voor overwinningen in de streekderby’s tegen titelfavoriet Isières, Bassilly en Kokejane. Op 30 april in de Beker van België neemt de eerst ploeg het op tegen Sirault en in het criterium krijgen zij op 1 mei meteen buurploeg en nieuwkomer in Nationale II Kokejane op bezoek.   
Ook in Bevordering wordt er op ploegkapitein Erwin Deprêter, Amadori Lecroy en Didier Bouvreur na dit seizoen een gloednieuwe ploeg opgesteld. Zij krijgen het gezelschap van de terugkomers  Damien Carlier van Thieulain en Damien Wantier van Naast. De overige twee zijn Benoit Debock van Tourpes en Jonas Deborre van R.C.Halle .  Ook hier is Charly Deprêter ploegleider samen met André Sermeus.
De ploegvoorstelling werd afgerond met een gezellig etentje in het clublokaal.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 apr 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief