EDINGEN – Vernieuwde Colruyt opent deuren

C21

EDINGEN – Vernieuwde Colruyt opent deuren

Opening_colruyt_edingen_-_bourmestre_florine_pary_mille
Colruyt Edingen aan de Hovesstraat is alle werkdagen en ook op zaterdag geopend van 8u30 tot 20u. Op vrijdag sluit de winkel de deuren zelfs pas om 21u - Foto's © Deschuyffeleer
 
Eerste_dag_opening_colruyt_edingen_-_deschuyffeleer__2_
Jean-Christophe Merckx en de verantwoordelijken van de beenhouwerij en van het Collect&Go-afhaalpunt - © Deschuyffeleer
 
Eerste_dag_opening_colruyt_edingen_-_deschuyffeleer__3_
© Deschuyffeleer
 
Eerste_dag_opening_colruyt_edingen_-_deschuyffeleer__4_
Jean-Christophe Merckx aan de afdeling 'verse vis' © Deschuyffeleer
 
Eerste_dag_opening_colruyt_edingen_-_deschuyffeleer__5_
Bediende-verkoper Delvaeyn Christian uit Luttre op zijn eerste werkdag - © Deschuyffeleer
 

In aanwezigheid van een trotse burgemeester Florine Pary-Mille, vekoopsdirecteur Rudi Dewulf, distributiedirecteur Claude Romain, winkelverantwoordelijkeJean-Christophe Merckx en tal van aanwezigen opende de gloednieuwe Colruyt-winkel in Edingen zo pas zijn deuren na enkele maanden van verbouwingswerken. De winkel herbergt nu ook een beenhouwerij met zelfbediening en een Collect&Go-afhaalpunt. Andere troeven zijn nog de 4 extra kassa’s, nu 8 in totaal, een ruime parking en een overdekte loskaai om de geluidshinder van de lossende vrachtwagens te beperken. Ook het DATS 24-tankstation blijft behouden. De winkel stelt 31 personen tewerk.

De vroegere Colruyt-winkel opende de deuren in 1977. Hij was gevestigd in een oude garage. Voor de winkel konden de klanten ook tanken in één van de allereerste DATS 24-tankstations in België. Ondanks de kleine ruimte en het beperkte comfort kozen meer en meer klanten voor de Colruyt-winkel, die dan ook aan uitbreiding toe was.
Thans is de verkoopoppervlakte dubbel zo groot als in de vroegere winkel. Hierdoor vinden de klanten in alle afdelingen nog meer food- en non-foodproducten. Ook chef-beenhouwer Patrick Daelemans mag prat gaan op een splinternieuwe beenhouwerij. “In onze nieuwe beenhouwerij versnijden onze gediplomeerde beenhouwers elke dag het verse vlees ter plaatse. Ze verpakken het in handige porties en rangschikken het daarna in een zelfbedieningstoog. De klanten kunnen dus meteen hun vlees kiezen en meenemen. En bij vragen of een speciale bestelling helpen we hen graag verder.”
Collect&Go
Colruyt Edingen beschikt nu ook over een gloednieuw Collect&Go-afhaalpunt. Gerant Jean-Christophe Merckx: “Collect&Go is de handige service van Colruyt waarbij wij de boodschappen doen voor de klanten. Zij sturen ons hun boodschappenlijstje door via internet of met hun iPhone. Wij zetten dan hun producten klaar in het afhaalpunt tegen de dag en het uur van hun keuze. Dat is handig, en zo winnen ze tijd!”
Ook de parking werd aanzienlijk uitgebreid. Die telt nu 134 plaatsen. En een overdekte loskaai beperkt de geluidshinder van de vrachtwagens tot een minimum. Colruyt Edingen aan de Hovesstraat is alle werkdagen en ook op zaterdag geopend van 8u30 tot 20u. Op vrijdag sluit de winkel de deuren zelfs pas om 21u.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief