Tal van diefstallen in PZ PAJOTTENLAND

C21

Tal van diefstallen in PZ PAJOTTENLAND

Inbreken_200

De politiezone Pajottenland werd op geroepen voor tal van diefstallen. RtPogingen tot inbraak waren er in Lennik, en Herne. Ook in Herne geraakten dieven binnen in een huis eveneens ook in Galmaarden en Bever.

Poging diefstal te LENNIK in de  Schapenstraat. Dader(s) probeerden achteraan de woning een deur en een raam open te breken. Zonder resultaat. Bewoner hoorde geluiden aan de achterdeur en deed lichten branden. Hierop zijn de dader(s) vermoedelijk gevlucht.
 
Poging diefstal te HERNE in de Breemstraat. Vooraan aan de voordeur werd gepoogd het yaleslot te af te breken. Bewoner hoorde geluiden aan de voordeur, begon te roepen. Hierop hebben de dader(s) de plaats verlaten. Tijdens rondgang merkt men dat er achteraan ook een gaatje werd geboord in het raam ter hoogte van het spanjolet.
 
Diefstal met braak te HERNE op de  Barakkendries. Dader(s) openen de achterdeur. Hierop gaat het alarm af, waarop de daders de vlucht namen. Tijdens hun vlucht graaien ze nog snel een boekentas mee in de keuken. Nadeel portefeuille en GSM.
 
Diefstal van een auto CITROEN C3 met nummerplaat 162RC te GALMAARDEN in de Groenstraat. Dader(s) boren een gat in het venster achteraan de woning en dringen aldaar binnen. Ontvreemden autosleutels en een TV.
 
Poging diefstal te BEVER in de Pontembeek in de voetbalkantine. Behalve veel braakschade werd er niets ontvreemd. Dader(s) onbekend
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief