HERNE / HEIKRUIS - Een echte Pajotse herfstwandeling

C21

HERNE / HEIKRUIS - Een echte Pajotse herfstwandeling

Dag_van_de_natuur_wandeling_heikruis_2012__1_
Niettegenstaande de minder goede weersomstandigheden in de voormiddag ging de natuurwandeling in Heikruis in een organisatie van de Pasar-afdeling Herne toch door - Foto's © Deschuyffeleer
 
Dag_van_de_natuur_wandeling_heikruis_2012__2_
Dag van de Natuur - Pasar Herne in Heikruis - © Deschuyffeleer
 
Dag_van_de_natuur_wandeling_heikruis_2012__7_
Dag van de Natuur - Pasar Herne in Heikruis - © Deschuyffeleer
 
Dag_van_de_natuur_wandeling_heikruis_2012__8_
Dag van de Natuur - Pasar Herne Luc Roosens - © Deschuyffeleer
 
Dag_van_de_natuur_wandeling_heikruis_2012__9_
Dag van de Natuur - Pasar Herne in Heikruis - © Deschuyffeleer
 
Dag_van_de_natuur_wandeling_pasar_heikruis_2012
Dag van de Natuur - Pasar Herne in Heikruis - © Deschuyffeleer
 

Niettegenstaande de minder goede weersomstandigheden in de voormiddag ging de natuurwandeling in Heikruis in een organisatie van de Pasar-afdeling Herne toch door. Ondanks het beperkt aantal deelnemers had gangmaker Luc Roosens het na afloop toch nog over een interessant, mooi en rustig parcours zonder uiteindelijk één spatje regen.

Met vertrek en aankomst aan de kerk van Heikruis kregen de wandelaars, overigens op de Dag van de Natuur, op hun tocht meer dan eens verbazende ontdekkingen in het vizier. Wandelen in één van de mooiste dorpjes van het Pajottenland met zowel zijn typische vierkanthoeves, holle wegen en kronkelende beekjes als de pracht en glorie van het domein Ter Rijst  met, naast zijn kasteelpark en vijver, ook zijn  bosreservaat gaat zeker niemand onopgemerkt voorbij. Als daarbij dit alles nog kan geschieden onder de mantel van moeder natuur in haar prachtige herfsttooi moet dit sowieso uitdraaien op een buitengewone herfstwandeling.
Pasar, afgeleid van ‘passeren’, staat voor  meedoen aan initiatieven waarbij de deelnemer dankzij wandelingen, fietstochten en allerlei bezoeken op plaatsen komt die anders aan zijn aandacht ontsnappen. Pasar als vereniging telt ruim 38.000 aangesloten gezinnen en 320 lokale of regionale groepen en themaclubs. Deze zondag alleen al stonden nagenoeg 30 Pasar-initiatieven geagendeerd  met als thema oog voor natuur, cultuur en avontuur.
Nadere informatie op www.pasar.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 nov 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief