Ongeval in GOOIK en diefstallen in HERNE en PEPINGEN

C21

Ongeval in GOOIK en diefstallen in HERNE en PEPINGEN

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

In Gooik viel een gewonde bij een verkeersongeval. In Herne werd ingebroken in de Grotestraat en de Heyselstraat. In Pepingen in de Hoesnaak ingebroken in een garage.

Verkeersongeval met gewonde te Gooik
In de Koekoekstraat in Gooik gebeurde een verkeersongeval met gewonde. Bestuurder D. P. reed met zijn voertuig in de Koekoekstraat in de richting van Strijland. Ter hoogte van woning nr. 77 werd hij verblind door de zon en reed hij frontaal in op de linker achterzijde van een geparkeerde wagen. De bestuurder raakte licht gewond.
Diefstallen te Herne
In de Grotestraat werd ingebroken in een woning. De daders begaven zich naar de woning en boorden een gaatje in het raamkozijn en dit in het raam naast de voordeur. Ze betraden de woning en het alarm trad in werking. Ze namen toch uit een schuif een soort juwelendoosje met daarin een aantal kanten doekjes mee. Dit werd door de daders achtergelaten op de oprit. Ze verlieten de plaats via dezelfde weg. Vluchtrichting niet gekend.
Ook in de Heyselstraat 7 in Herne werd ingebroken.. Daders begaven zich naar de achterzijde van de woning en boorden een gaatje onder de raamkruk. Ze verschaften zich langs deze weg toegang tot de woning. Ze doorzochten de woning en ontvreemden er een GPS toestel – juwelen en kleingeld. Ze verlieten de plaats via dezelfde weg; Vluchtrichting niet gekend.
Diefstal uit garage met braak te Bellingen
In de Hoesnaek in Bellingen (Pepingen) werd ingebroken in ean garage. Daders trapten de toegangsdeur van de garage. Ze ontvreemden er verschillende werktuigen / gereedschap. Vluchtrichting niet gekend.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief