GOOIK / REGIO - 800 000 euro uit Plattelandsfonds naar Pajottenland

C21

GOOIK / REGIO - 800 000 euro uit Plattelandsfonds naar Pajottenland

Michel_doomst_p200
Michel Doomst (ep)

Michel Doomst, burgemeester van Gooik: “We hadden een afspraak op zijn kabinet maar de minister-president heeft al vooraf de belofte waargemaakt die hij, aan de twintig resterende gemeenten die uit de boot van het Plattelandsfonds waren gevallen, had gedaan: ik zal koortsachtig zoeken naar de 2 miljoen euro die daar nog ontbreekt. Vandaag is het officieel bekend dat dit bedrag ook is vrijgemaakt”.

“Fantastisch nieuws voor Bever (217.000), Galmaarden (131.000), Gooik (135.000), Herne (138.000) en Pepingen (150.000) euro die hiermee een stuk van hun landelijke uitdagingen kunnen aanpakken. Er is enorm veel werk aan dorpsversterking, benutten van landelijke wegen, medegebruik van de open ruimte en landelijke dynamiek”.
“Ik ben enorm enthousiast om hiermee nog sterker aan de prachtkansen van een vooruitstrevend platteland in het Pajottenland te kunnen werken samen met alle andere gemeenten. We zullen creatief en vooral doelmatig deze middelen inzetten om “poeier” in het Pajottenland te blijven steken. Nog meer samenwerking en onderlinge ondersteuning moet ons beleid dicht bij de mensen mogelijk blijven maken. Al onze dank aan de minister-president: hij is nu al uitgenodigd om een aantal projecten op het terrein te komen bekijken. Veel goesting om hem vandaag een beetje erepajottenlander te maken”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mei 2013
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief