BEVER / HERNE – Jeugddiensten nemen gezamenlijk deel aan Buitenspeeldag

C21

BEVER / HERNE – Jeugddiensten nemen gezamenlijk deel aan Buitenspeeldag

Buitenspeldag_2015
BEVER / HERNE – Jeugddiensten nemen gezamenlijk deel aan Buitenspeeldag - © Deschuyffeleer
 

Dit jaar haken de gemeentelijke jeugddiensten van Bever en Herne op woensdag 1 april gezamenlijk hun karretje aan de grootse Buitenspeeldag die dan over gans Vlaanderen uitdeint. Draaischijf van het gebeuren wordt het speelplein Wippewei aan de Manhovestraat in Sint-Pieters-Kapelle.

“De Buitenspeeldag is een gratis evenement om kinderen en jongeren aan te zetten om buiten te sporten en spelen”, weet Debby Versteldt van de dienst Vrije Tijd van Bever. “Op die dag gaan de televisiezenders Nickelodeon, Ketnet en VTMKzoom tussen 13u en 17u dan ook sowieso op zwart. Geen televisie die namiddag dus en meteen ook een duidelijk signaal voor de kinderen om naar buiten te trekken en ook eens in open lucht te spelen”.
“Op het speelplein zijn er dan ook tal van activiteiten voorzien zoals springkastelen, reuze gezelschapsspelen, een reuze twister, volksspelen, een knutselhoek en golfbanen. De spelnamiddag wordt alleszins afgesloten met een fijne verrassingsact. Tevens wordt er gratis een vieruurtje voorzien. Drankjes dan weer zijn ter plekke tegen betaling te verkrijgen”, aldus nog Debby Versteldt die zich met haar collega’s van Herne overigens verwacht aan een grote opkomst zeker indien de weergoden de ganse bedoening gunstig zouden gezind zijn.
De spelnamiddag op de Wippewei loopt van 13u30 tot 17u en is toegankelijk voor alle kinderen van beide gemeenten. Meer info is te bekomen bij de jeugddiensten van Bever en Herne.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 27 jan 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief