HERNE – Wegeniswerken in Sint-Pieters-Kapelle

C21

HERNE – Wegeniswerken in Sint-Pieters-Kapelle

Naamloos
HERNE – Wegeniswerken in Sint-Pieters-Kapelle - © Deschuyffeleer
 

In deelgemeente Sint-Pieters-Kapelle worden de eerstkomende dagen en weken in twee straten onderhouds- en verbeteringswerken uitgevoerd. De werken zullen enige verkeershinder veroorzaken maar die wordt tot een absoluut minimum beperkt.

Heydestraat
 
In de Heydestraat in de buurt van de  Philipskouter zijn de voorbereidende onderhoudswerken inmiddels al van start gegaan. Het bestaande wegdek wordt er afgefreesd. Na het egaliseren wordt de straat voorzien van een nieuwe toplaag in asfalt. De werken zullen vóór 20 juni afgerond zijn.
 
Heraanleg Zullikstraat – Puydt
 
Op maandag 15 juni dan weer start de heraanleg van de Zullikstraat /Puydt en dit in een samenwerking tussen Herne en Bever. Die gebeurt in twee fasen om de landbouwers zo weinig mogelijk in hun bedrijvigheden te hinderen.
 
In een eerste fase wordt er gewerkt tot aan de Roosstraat. Het einde van deze werken is voorzien voor het bouwverlof. De werken aan het overige gedeelte zullen aanvangen na het verlof. Daarbij is ook de inplanting van bijkomende uitwijkstroken voozien.
 
De werken worden uitgevoerd door aannemer WAWEBO en dit onder toezicht van werfleider Pieter Sollier. Bij eventuele problemen kan hij steeds gecontacteerd worden op 0498/14 12 71.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021

archief