HERNE / GALMAARDEN – Amateurtoneel Kokejane brengt ‘Happy together?’ in het Baljuwhuis

C21

HERNE / GALMAARDEN – Amateurtoneel Kokejane brengt ‘Happy together?’ in het Baljuwhuis

Happy_together
HERNE / GALMAARDEN – Amateurtoneel Kokejane brengt ‘Happy together?’ in het Baljuwhuis - Affiche
 

AmateurToneel Kokejane brengt op zaterdag 10, vrijdag 16 en zaterdag 17 december telkens om 20u ‘Happy together?’ op de planken in het Baljuwhuis in Galmaarden. Dit keer gaat het om een reeks van een achttal één-acters die het leven verhalen van een gehuwd koppel vanaf hun huwelijksreis. Bij momenten is dit tragisch en bij momenten dan weer bijzonder komisch. De regie is dit keer in handen van Stefaan Danhieux.  

‘Happy together?’ is een stuk over relatie en huwelijk. What's in a name? Het is niet altijd prettig, wel gemakkelijk. Dating for dummies maar wat vindt de kerk van fellatio? Wil je zien. OK Waar. Het is allemaal zo lang geleden lijkt het. Of toch niet meer naar huis en haard en vrouw en kind. Ik ben wel bijna dood; nog veertig jaar en ik ben tachtig! Gaat hier seks van komen? Je vindt de gebruiksaanwijzing op de vensterbank. Heel veel pret en geen verantwoordelijkheid. Toch? Woorden van geliefden, echtgenoten, exen en minnaars.
Filip Barbé, Nadine Van Holder, Bjorn Van den Steen, Bernadette Van Eesbeek, Guy Vanden Eynde, Conny Dekens, Victor Schollaert, Eddy Vierendeels, Sara Wets, Sven Derom en Marijke Verdoodt zijn de acteurs en de actrices die het stuk inhoud, gestalte en uitstraling geven.
Met de opvoering van het nieuw toneelstuk hoopt ATK Kokejane alleszins minstens een even hoog niveau te halen als vorig jaar met het stuk ‘De Palma’, waarmee het toen op het provinciaal toneeltornooi in de hoogste categorie ‘Uitmuntendheid’ werd gerangschikt.
Toekijken kost 10€. Toegangskaarten via reservatie@atkokejane.be of 0473/92.88.32 (tussen 18 en 20u).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 nov 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief