HERNE / REGIO – Informatiemoment ‘Help, Ik ga renoveren!’

C21

HERNE / REGIO – Informatiemoment ‘Help, Ik ga renoveren!’

Ik_ga_renoveren
HERNE / REGIO – Informatiemoment ‘Help, Ik ga renoveren!’- © Deschuyffeleer
 

Woonwinkel Pajottenland dat mede gestalte geeft aan het woonbeleid in het Pajottenland in Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen organiseert een informatiemoment ‘Help, Ik ga renoveren!’ op dinsdagavond 22 november om 20u in zaal Parecia aan de Edingsesteenweg 250 in de Gooikse deelgemeente Leerbeek. Met de infoavond wil Woonwinkel Pajottenland een duidelijk beeld schetsen hoe een verbouwer in het Pajottenland het best energiezuinig renoveert en welke premies nog voorhanden zijn bij de verschillende overheden.

“Er komen die avond drie sprekers aanbod, elk met een specifiek thema”, zet coördinator Erik Moens voorop. “Zo is er vooreerst Jan Van Den Eeckhoudt, de kersverse stedenbouwkundige ambtenaar van Gooik. Hij licht het juridisch kader toe met een bijzondere aandacht voor de toestand van de zonevreemde woningen in het Pajottenland. Vervolgens komt Philippe Broigniez van het project Kyoto in het Pajottenland aan de beurt. Hij geeft aan welke ingrepen het best gebeuren op het vlak van energiebesparing in een woning. Tenslotte verstrekt sociaal adviseur Bart Nachtegael van onze Woonwinkel duidelijkheid over de premies waarop personen die renoveren een aanspraak kunnen maken”.
Aanvullend is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. Iedereen is welkom.
Meer info bij Woonwinkel Pajottenland tijdens de kantooruren via 02/460.65.17 of via erik.moens@3wplus.be (0496/50.72.73).  
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 27 jan 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief