HERNE / HALLE – Oorlogsverslaggever Rudi Vranckx te gast bij Rotaryclub

C21

HERNE / HALLE – Oorlogsverslaggever Rudi Vranckx te gast bij Rotaryclub

Aankondiging
HERNE / HALLE – Oorlogsverslaggever Rudi Vranckx te gast bij Rotaryclub - Affiche
 

Op donderdag 23 februari om 19u30 ontvangt Rotaryclub Herne-Markvallei VRT-journalist Rudi Vranckx in het auditorium van het Heilig Hart & College in Halle voor een boeiende gespreksavond over ‘De Oorlogen van onze Tijd’. De academische zitting met aansluitend receptie staat ook open voor sympathisanten en niet-leden.   

“Rudi Vranckx is zonder twijfel de beste oorlogsverslaggever in het Nederlands taalgebied op dit moment en die zowel voor de VRT als de NOS bericht over de slag om Mosul. Hij wordt geroemd om de maatschappelijke bijdrage die hij levert door zijn gebalanceerde duiding van internationale conflicten”, zegt jaarvoorzitter Geert Carlier. “Doorheen zijn carrière bracht Rudi Vranckx steeds onafhankelijke, doordachte en empathische berichtgeving. Te midden van het extremistische geweld en de propaganda waar hij voortdurend mee geconfronteerd wordt,  blijft hij steeds zoeken naar nuances”.
De toegang kost 25€. Kaarten zijn vooraf te bekomen door storting op rekeningnummer BE36 0014 9160 6281 vóór 16 februari of bij de clubleden. De opbrengst van de avond gaat integraal naar de sociale werken van de club.
Aangezien Rudi Vranckx als journalist vaak in Syrië verblijft heeft het bestuur voor het geval hij onverwachts toch naar het Oosten zou moeten vertrekken alleszins een vervangingsprogramma klaar.
Meer info bij voorzitter Geert Carlier (02/360.37.54 of geert@advocaatcarlier.be ).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jan 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief