HERNE – Eenvoudig mediteren aanleren bij Archeduc

C21

HERNE – Eenvoudig mediteren aanleren bij Archeduc

Cursus_mediteren
HERNE – Eenvoudig mediteren aanleren bij Archeduc - © Deschuyffeleer
 

Tijdens drie sessies kunnen belangstellenden deze maand terecht bij Vormingpluscentrum Archeduc in het Dominicanessenklooster voor het aanleren van eenvoudig mediteren. De drie sessies gaan telkens door op zondagvoormiddag van 9u30 tot 12u. De cursusdata zijn 12, 19 en 26 februari. Door het succes is de cursus thans evenwel al volgeboekt. Wie zich nog wil inschrijven komt dan ook noodgedwongen op een wachtlijst terecht voor deelname aan een volgende sessiereeks.

“Over meditatie doen veel vooroordelen de ronde”, stelt Archeduc. Het zou zweverig gedoe zijn, niets voor westerlingen. Of je zou er járen op moeten oefenen. Niets is minder waar. Meditatie is eenvoudig, praktisch en iedereen kan het leren. In deze reeks sessies gaan de deelnemers aan de hand van enkele makkelijke en bruikbare oefeningen op zoek naar het punt van stilte en rust in zichzelf. In deze drukke en vaak hectische tijden is een beetje meditatie overigens al een ware weldaad. Er is alleszins ook ruim gelegenheid voor vragen en voor persoonlijke inbreng. Ann Van Hecke staat in voor de begeleiding. De persoonlijke bijdrage bedraagt 27€.
Archeduc is één van de dertien Vormingpluscentra in Vlaanderen. Het organiseert leerrijke, boeiende en plezante activiteiten voor volwassenen in de 35 gemeenten van de regio Halle-Vilvoorde. Wie iets wil bijleren in zijn of haar vrije tijd is bij Archeduc dus aan het juiste adres.
Meer info op www.archeduc.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief