HERNE / PEPINGEN – Eerste bal van Terlinden met Sanseveria

HERNE / PEPINGEN – Eerste bal van Terlinden met Sanseveria

Sofie_bal_april_2017
HERNE / PEPINGEN – Eerste bal van Terlinden met Sanseveria - © Deschuyffeleer
 

Sofie, de sympathieke, enthousiaste en dynamische uitbaatster van café-taverne Terlindenhof pal op de grens van Herfelingen met Heikruis, zit van geen stunt verlegen om de mensen uit de buurt bij elkaar te brengen. Nu zaterdag 22 april pakt zij zo uit met het eerste ‘Bal van Terlinden’ met het muzikale trio Sanseveria. Alvast een aanrader voor de vele danslustigen die de streek nog rijk is.

‘Café Terlindenhof waar we elkaar tegenkomen’, daar is het Sofie vooral om te doen. Zo nu ook met haar eerste bal waarvoor zij een beroep doet op Sanseveria, het welbekende muzikaal trio uit eigen streek met Freddy Danau, Claudine Roobaert en Hedwig Jacobs.
“Een bal roept nog bij vele mensen nostalgische gedachten op”, zegt Sofie. “Vroeger waren er in de streek haast alle zaterdagen meerdere bals. Dat was dan de gelegenheid voor de jeugd om elkaar op te zoeken en zich te amuseren. Die periode is echter al jarenlang achter de rug. Met het bal dat ik nu geef wil ik graag dergelijke bijeenkomsten nieuw leven inblazen. De echte dansliefhebbers zullen hopelijk zo terug nog eens uit de bol kunnen gaan”.
Café Terlindenhof aan de rand van het domein Ter Rijst is open alle dagen van woensdag tot en met zondag vanaf 11u. In een landelijke en rustige omgeving beschikt het over een ruime parking, een zonneterras en een speeltuin. Het biedt ook een ruime keuze aan streek- en trappistenbieren evenals ambachtelijke koffie. Meerdere fiets-, mountainbike-, wandel- en ruiterroutes doen de instelling eveneens aan. Café Terlindenhof is zo dan ook bijzonder fiets- en kindvriendelijk.
Iedere eerste zaterdag van de maand is er ook café-dansant. En inmiddels is uitbaatster Sofie ook al volop gestart met de voorbereidingen voor de viering van het 15-jarig bestaan van café Terlindenhof op zaterdag 10 juni waarbij zij haar klanten dan wil verwennen met heerlijke tapas en een topdj.
Meer info via sofievanbelle@skynet.be of 02/396.38.03.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 21 mei 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 17 mei 2018
Marc Colpaert | 13 mei 2018

archief