HERNE – Wie neemt alsnog een initiatief voor Vlaanderen Feest?

C21

HERNE – Wie neemt alsnog een initiatief voor Vlaanderen Feest?

Vlaanderen_feest
HERNE – Wie neemt alsnog een initiatief voor Vlaanderen Feest?
 

Met dank aan honderden lokale organisatiepartners overal in Vlaanderen brengt Vlaanderen Feest! ook dit jaar opnieuw een ‘feestival’ vol geanimeerd gemeenschapsleven op gang gedurende 11 dagen op en rond de Vlaamse feestdag op 11 juli. Vlaanderen Feest! honoreert die samenwerking dan met een aantrekkelijke financiële tussenkomst in de gemaakte realisatiekosten door de organisatiepartners.

Elk jaar integreert Vlaanderen Feest! de eerste twee weekends voorafgaand aan de Vlaamse feestdag in zijn vaste campagneperiode van 11 dagen. Zo neemt de editie van dit jaar de aanloop naar de Vlaamse feestdag met een openingsweekend (30 juni tot en met 02 juli) om daarna verder door te lopen doorheen de Vlaamse feestweek (van 4 tot en met 10 juli) met het orgelpunt uiteraard op 11 juli.
Naast geselecteerde evenementen door lokale overheden kunnen ook gangmakers van buurt- of verenigingsinitiatieven zoals bewonersgroeperingen, straat- of wijkcomités evenals lokale organisaties rechtstreeks organisatiepartner worden van Vlaanderen Feest! Zij komen dan met hun lokaal initiatief in aanmerking voor een optie op een feestcheque tot 170€. De kandidaturen dienen wel aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Meer info en kandideren kan alsnog via de campagnewebstek www.vlaanderenfeest.eu .    

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief