PAJOTTENLAND - Vlug intekenen voor de zomeractiviteiten van de jeugdregio is de boodschap

PAJOTTENLAND - Vlug intekenen voor de zomeractiviteiten van de jeugdregio is de boodschap

Flyer_jeugdregio_zomer_2017_-_voorkant
PAJOTTENLAND - Vlug intekenen voor de zomeractiviteiten van de jeugdregio is de boodschap - © Deschuyffeleer
 

De jeugdregio Pajottenland zet ook dit jaar gezamenlijk een aantal zomeractiviteiten op het getouw voor de jeugd van Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen. Door de positieve ervaringen in het verleden is aanmelden en intekenen voor deelname dan ook zo snel als mogelijk de boodschap. Het programma biedt alvast voor elke leeftijdscategorie wat wils.

In eerste instantie trekt ons jeugdig Pajots gezelschap op vrijdag 14 juli met de bus naar Wetteren voor Kid Rock, het leukste kinder- en jongerenfestival in Vlaanderen. Deelnemen kost 10€ en kan vanaf +6 jaar. Het pretpark De Efteling met zijn duizelingwekkende attracties dan weer wordt aangedaan op donderdag 27 juli. Ook hier zijn deelnemers vanaf +6 jaar welkom. Deelnemen kost 25€, het busvervoer inbegrepen.
Op vrijdag 11 augustus staat dan in eigen streek op de Kesterheide Woodkid op het programma voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De deelnemers brengen er voor 15€ de ganse dag door in het bos, leren er zich te camoufleren en eten klaar te maken boven een zelfgemaakt kampvuur. De zomer wordt afgesloten met een bezoek aan T-Day, het tienerfestival in Brecht, op woensdag 30 augustus. Die trip is dan bedoeld voor tieners van 12 tot 16 jaar en kost 10€, de busreis inbegrepen.
Meer info en inschrijven via de gemeentelijke jeugddiensten. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2017
Godelieve Deschuyffeleer
Affiche
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 okt 2020

archief