PAJOTTENLAND – Woonwinkel op zoek naar tijdelijke beleidsmedewerker

PAJOTTENLAND – Woonwinkel op zoek naar tijdelijke beleidsmedewerker

Woonwinkel_medewerker
PAJOTTENLAND – Woonwinkel op zoek naar tijdelijke beleidsmedewerker - © Deschuyffeleer
 

Woonwinkel Pajottenland is op zoek naar een beleidsmedewerker ‘Wonen’ ter tijdelijke vervanging van de titularis en dit voor de duur van minstens 6 maanden. Woonwinkel Pajottenland is een intergemeentelijke samenwerking tussen de gemeentebesturen en de OCMW’s van Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen rond het verder uitbouwen van het woonbeleid in die zes gemeenten. De zetel is gevestigd in de A. Algoetstraat 31 in Lennik.

De bediening van beleidsmedewerker ‘Wonen’ houdt in dat hij/zij de deelnemende gemeenten en OCMW’s begeleidt en ondersteunt bij het ontwikkelen van de gemeentelijke beleidsvisies. Zo behoren onder meer het evalueren van de woonplannen, het organiseren van woonoverleg en het bewaken van de woonkwaliteit tot de primaire taken. Ook een goede communicatie rond wonen behoort tot het takenpakket.
“Wij zijn op zoek naar een persoon met een masterdiploma of daarmee gelijkgesteld en die belangstelling heeft in de sector wonen en daarbij ook graag werkt in het beleidsmatig domein. Ervaring is daarbij alsnog niet vereist”, zegt coördinator Erik Moens. “De kandidaat moet wel vooral kwaliteitsvol kunnen werken, klantgericht ingesteld zijn, getuigen van loyauteit en visie kunnen ontwikkelen”.
Meer info op https://werkgevers.vdab.be/include/vacature/56452882 en bij coördinator Erik Moens (0496/50.72.73).
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 sep 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020

archief