HERNE/HALLE – De Ware Broeders sluiten jubileumjaar feestelijk af met champagneconcert

C21

HERNE/HALLE – De Ware Broeders sluiten jubileumjaar feestelijk af met champagneconcert

Affiche_champagneconcert_18
HERNE/HALLE – De Ware Broeders sluiten jubileumjaar feestelijk af met champagneconcert - © Deschuyffeleer
 

In het kader van de viering van haar 125-jarig jubileum (1892-2017) organiseerde de koninklijke fanfare De Ware Broeders Herfelingen de afgelopen maanden al een gezellige nieuwjaarsdrink in januari, een filmvertoning over 125 jaar fanfare in februari, een jubileumconcert in april, een groots feestweekend in mei evenals een exclusief galadiner en galabal in november. Als kers op de taart maakt het muzikaal gezelschap zich nu nog op voor een bijzonder éénmalig champagneconcert in het CC ’t Vondel in Halle op Driekoningendag 6 januari 2018 om 20u.

Dirigent Jeroen Hofmans en de muzikanten verwelkomen tijdens die avond de broers Mathieu en Guillaume. Dit duo is afkomstig uit Antwerpen en vult elkaar op vocaal vlak perfect aan. Zowel het betere Nederlandstalige lied als Franse chansons liggen aan de basis van hun repertoire met een gezonde mix van folk, kleinkunst van de nieuwe generatie en kwalitatieve pop. Het duo werd in Vlaanderen bekend na hun deelname aan X Factor in 2008, waarbij ze op de 4de plaats eindigden. Sinds 2014 zijn ze tevens de vaste zangers in de huisband van het zaterdagochtendprogramma DeWeekwatchers op Radio 2, waar ze wekelijks de actualiteit bezingen in een lied. Tijdens het champagneconcert brengen zij alvast samen met de muzikanten van de fanfare enkele nummers van hun recentste albums.
Het is Wilfried Haesen die de presentatie voor zijn rekening neemt.
Na het concert is iedereen nog welkom voor een gezellige babbel en een lekker drankje in de (champagne)bar.
Kaarten in voorverkoop kosten 10€, aan de kassa 12€. Er is gratis toegang voor kinderen onder de 12 jaar. Kaarten zijn te verkrijgen bij de muzikanten, in café De Zoete Inval of via info@dewarebroeders.be .
Meer info via www.dewarebroeders.be en voorzitter steven.vandereeckt@telenet.be (0478/25.14.03).
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief