HERNE/BEVER– Pascale Naessens vertelt over haar manier van leven en koken

HERNE/BEVER– Pascale Naessens vertelt over haar manier van leven en koken

Pascale_naessens
HERNE/BEVER– Pascale Naessens vertelt over haar manier van leven en koken - © Deschuyffeleer
 

De eerste week van februari is het een komen en gaan van Vlaamse celebrities in het Dominicanessenklooster. Na de getuigenis van actrice Ann Ceurvels als moeder en als coach over ‘labels en liefde’ de maandag voordien is het op vrijdag 9 februari om 20u de beurt aan Pascale Naessens om er een lezing te geven over haar manier van leven en koken.

Als Vlaams topfotomodel, als één van de eerste VTM-omroepsters, als echtgenote van Paul Jambers, als presentatrice en TV-kokkin en nu ook als auteur van verschillende aardig verkopende kookboeken zakt ook zij nu af naar het Dominicanessenklooster voor een lezing. Velen willen gezonder gaan eten maar vragen zich af hoe je dat doet. Blijkbaar heeft het weinig te maken met wilskracht maar veel met inzicht. En dat is dan de boodschap die Pasacale Naessens dan brengt.
Tijdens haar lezing vertelt Pascale Naessens hoe je de kracht van natuurlijke voeding kan leren kennen en welke gevolgen die manier van leven heeft voor je lichaam. Na de lezing is er ook tijd voor vragen. Wie wil mag ook zijn eigen boek meebrengen om dit te laten signeren. Er worden wel geen boeken te koop aangeboden.
Het zijn de cultuurraad en de cultuurdienst die instaan voor de organisatie. De inkom bedraagt 8€. Vooraf inschrijven en dit uiterlijk tot 7 februari kan via cultuur@herne.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 okt 2020

archief