Ook HERNE en BEVER te beluisteren tijdens de Burgemeestersmarathon op Radio 2

C21

Ook HERNE en BEVER te beluisteren tijdens de Burgemeestersmarathon op Radio 2

Burgemeesters_marathon
Ook HERNE en BEVER te beluisteren tijdens de Burgemeestersmarathon op Radio 2 - © Deschuyffeleer
 

Vandaag, vrijdag,  is het de beurt aan de inwoners van Vlaams-Brabant om hun burgemeesters op te zadelen met hun vragen rond het reilen en zeilen in hun gemeenten tijdens de unieke Burgemeestersmarathon op Radio2. Zo maken dan ook burgemeester Kris Poelaert van Herne en burgemeester Luc Deneyer van Bever evenals de overige burgemeesters in het Pajottenland hun opwachting in de studio van Vlaams-Brabant in Leuven.

Al de ganse week defileren de burgemeesters van de Vlaamse gemeenten in de provinciale studio’s van Radio 2. In het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen kregen de luisteraars de gelegenheid hun vragen te laten geworden voor hun burgemeesters. Die dienen dan vanuit de studio’s onvoorbereid die vragen te beantwoorden.
Eerder kwamen al Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen aan de beurt. Deze vrijdag komen de Vlaams-Brabantse gemeenten aan bod. Het programma loopt van 6u ’s ochtends tot 6u ’s avonds. Het wordt dan ook allicht een heel boeiende radiodag.
De planning voorziet dat zowel Kris Poelaert als Luc Deneyer evenals burgmeester Pierre Deneyer van Galmaarden aan hun vragenreeks toe zijn in de middagshift vanaf 12u. Een uur eerder om 11u is burgemeester Irina De Knop al aan de beurt geweest. Burgemeester Luc Decrick van Pepingen beantwoordt de vragen van zijn inwoners vanaf 13u en burgemeester Michel Doomst die van zijn Gooikenaars vanaf 14u.
De gesprekken kunnen ook gevolgd worden via Facebook en op deze paginavan www.radio2.be - . En wie niet live kan kijken kan ook nog steeds op een speciale pagina ontdekken wat de burgemeesters verteld hebben.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief