SportREGIO – Dolle pret verzekerd tijdens de kleuterhappening

C21

SportREGIO – Dolle pret verzekerd tijdens de kleuterhappening

Flyer_sport_lagerelo_-01
SportREGIO – Dolle pret verzekerd tijdens de kleuterhappening - Affiche
 

Nu de weersvoorspellingen met een aanhoudende gure en koude noordoostenwind ook naar komende zondag 18 maart toe er toch weinig aanmoedigend uitzien voor een fikse wandeling of spelen in open lucht, biedt de kleuterhappening van de sportregio Pajottenland alleszins toch een unieke mogelijkheid voor het beleven van een namiddag dolle pret voor de kleuters en hun ouders. De jaarlijkse happening gaat deze keer door in de sporthal van Lennik (A. Algoetstraat 77).

Kleuters van 3 tot 6 jaar kunnen er zich daar dan doorlopend van 14 tot 17u uitleven in tal van leuke activiteiten. Zo kunnen ze zich onder andere laten schminken door een echte grimeur, als volleerde aapjes door de klauterparcours klimmen, op de springkastelen springen of het iets rustiger aan doen in de puzzelhoek. Dit alles gebeurt onder begeleiding van de ouders.
De inschrijvingsprijs voor de kleuterhappening bedraagt 5€ per kind, ouders mogen er gratis in. In deze prijs zijn alle activiteiten, een koekje en een drankje inbegrepen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021

archief