HERNE/BEVER – De paasklokken wachten alweer drukke dagen!

HERNE/BEVER – De paasklokken wachten alweer drukke dagen!

Aankondiging_paasklokken_2018
HERNE/BEVER – De paasklokken wachten alweer drukke dagen, ook in Herne en Bever! - © Deschuyffeleer
 

Binnenkort overvliegen de paasklokken opnieuw in alle vrolijkheid ook het grondgebied van zowel Bever als Herne. Hoogdagen dus voor de kinderen die dan her en der worden uitgenodigd paaseieren te komen rapen. Gezien de traditioneel voorbestemde gezellige drukte in familiekring op paaszondag zelf wagen de klokken er zich de jongste jaren nu ook al aan hun lading paaseieren op aangeven van verenigingen en instellingen zelfs al enkele dagen voor Pasen en ook nog op paasmaandag te droppen.

Herne
Zo maken de klokken al op woensdag 28 maart in de namiddag een verkennende vlucht met bijhorende oefendropping boven het Dominicanessenklooster voor de kinderen die er dan deelnemen aan de knutselnamiddag rond het thema ‘Pasen’ en dit in een gezamenlijke organisatie van de jeugddienst en de bib. Er wordt gestart om 13u30 met het knutselen en als beloning voor al hun naarstig werk worden de aanwezige kinderen er vervolgens om 16u vergast op een leuke paaseierenraap. Meer info en liefst tijdig aanmelden voor zover er nog plaatsen beschikbaar zijn via jeugd@herne.be of 02/397.11.63.
Nog in Herne laten de klokken ook nog op paasmaandag 2 april op uitnodiging van Jong CD&V via een preciesiedropping in het Dominicanessenklooster hun laatste eitjes neerdwarrelen ofwel in de tuinen bij goed weer en in de lokalen van het klooster bij slecht weer. Alle kinderen tot 12 jaar zijn daar dan welkom. De kinderen tot 6 jaar worden er verwacht om 10u30 en die vanaf 6 jaar om 11.30u. De vinder van het gouden ei wordt ook nog eens bedacht met een bijzondere attentie. Ook de ouders worden niet vergeten en kunnen gratis deelnemen aan de paastombola. En aan de paastoog kan er na afloop nog heerlijk nagenoten worden van een drankje. Inschrijven is niet verplicht doch wenselijk. Dit kan via brentroobaert@icloud.com of 0472/24.61.78.
Bever
Ook op paasmaandag 2 april om 10u is het de plaatselijke jeugdraad die de kinderen tot 8 jaar van de gemeente uitnodigt op een verrassende paaseierenraap op het speelplein achter het schoolgebouw van Ak’cent in het centrum en dit onder de geanimeerde leiding van een nagebleven paashaas. Bij slecht weer gaat alles door in de sporthal Ter Plasbeek. Om hun rijke buit te vergaren voorzien de kinderen zich best van een mandje.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mrt 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 okt 2020

archief