HERNE/BEVER – Laat uw kleinsten meegenieten van de Kleuterhappening van de sportregio

HERNE/BEVER – Laat uw kleinsten meegenieten van de Kleuterhappening van de sportregio

Affiche_kleuterhappening-01
HERNE/BEVER – Laat uw kleinsten meegenieten van de Kleuterhappening van de sportregio
 

Morgen zondag 25 november voorspellen de weergoden niet veel goeds. Een uitstapje die dag met de allerkleinsten naar de Kleuterhappening van de sportregio in het sportcentrum in Ternat biedt evenwel een uitstekend alternatief om er toch nog een leuke namiddag in gezinsverband van te maken.

Jaarlijks pakt de sportregio Pajottenland, waartoe ook Herne en Bever behoren, uit met een grootse kleuterhappening. Die wordt ieder jaar in een andere gemeente opgezet. Dit jaar is Ternat met zijn sportcentrum aan de Van Cauwelaertstraat 40 aan de beurt. De ingang gebeurt evenwel via het jeugdcentrum De Puls.
 
“Tijdens de happening kunnen de kindjes van 3 tot 6 jaar naar hartenlust ravotten in de omgebouwde sporthal”, zegt een enthousiaste Franciska Dekens, het diensthoofd Vrije Tijd en tevens sportfunctionaris van Herne. “Verwacht je alleszins aan een speelparadijs vol springkastelen, fietsjes, speeleilanden, klim- en klauterparcours en nog zoveel meer. Bijval gegarandeerd, zoveel is zeker”.
 
De happening is doorlopend toegankelijk van 14u tot 17u. Het inschrijven gebeurt ter plaatse en kost 5 euro per kind. Voor de ouders en de begeleiders is de toegang gratis.   
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 okt 2020

archief