HERNE/BEVER – Sportregio Pajottenland leert kinderen fietsen op twee wielen

HERNE/BEVER – Sportregio Pajottenland leert kinderen fietsen op twee wielen

Aankondiging_kijk_ik_fiets_2019
HERNE/BEVER – Sportregio Pajottenland leert kinderen fietsen op twee wielen - Aankondiging © Deschuyffeleer
 

Ook dit voorjaar pakt de interlokale vereniging Sportregio Pajottenland uit met een reeks sessies 'Kijk! Ik fiets!' om kinderen te leren fietsen op twee wielen. In iedere aangesloten gemeente komt er zo'n sessie. Voor Herne is dat op zaterdag 27 april, voor Bever op zaterdag 11 mei. Iedere sessie wordt wel beperkt tot 25 deelnemers. Zich tijdig aanmelden is dan ook de boodschap.

“Ouders hebben niet altijd de tijd om hun kinderen te leren fietsen op twee wielen”, duidt de Beverse sportambtenaar Nancy Duyms. “Door de inzet van onze lesgevers krijgen de kinderen die al goed met steunwieltjes kunnen fietsen nu de gelegenheid om in groep het fietsen op twee wielen aan te leren. Een actieve begeleiding door een volwassene per kind is wel verplicht en het fietsen gebeurt met de eigen fiets. De steunwieltjes dienen wel op voorhand te zijn verwijderd”.
 
Bij deelname valt er wel een inschrijvingsgeld van 5€ te betalen. Daarin zijn begrepen een drankje, een koekje, de verzekering, een brochure en een fluohesje.
 
De inschrijvingen dienen te gebeuren bij de gemeentelijke sportdiensten. Meer info kan voor Bever bij Nancy Duyms in het gemeentehuis (054/51.70.82 –   sport@bever-bievene.be ) en voor Herne bij Franciska Dekens eveneens in het gemeentehuis (02/397.11.64 – sport@herne.be ). 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 18 jan 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 14 jan 2021

archief