HERNE - Blokspot Dominicanessenklooster terug ter beschikking

C21

HERNE - Blokspot Dominicanessenklooster terug ter beschikking

Blokspot__ep_2019
HERNE - Blokspot Dominicanessenklooster terug ter beschikking - © Deschuyffeleer
 

Van maandag 20 mei tot en met zondag 30 juni kunnen 15 studenten van het secundair en het hoger onderwijs uit Herne en omgeving opnieuw terecht in het Dominicanessenklooster om er in de best mogelijke omstandigheden te kunnen studeren. Deze opportuniteit wordt aangeboden door het gemeentebestuur en kadert in het project Blokspot dat drie jaar terug her en der in het Pajottenland werd gelanceerd.

Het project valt blijkbaar in goede aarde. Zo is het Dominicanessenklooster al van bij het begin van het project goed voor telkens een aanzienlijk aantal studenten. De locatie is overeenkomstig de wens van de gebruikers overigens 7/7 toegankelijk van 8 tot 22 u. Om de dorst te lessen is er een koffieautomaat en water en om de spieren soepel te houden is er een pingpongtafel. Uiteraard staat ook de kloostertuin ter beschikking om te ontspannen en het hoofd koel te houden.
De gebruikers dienen bij aankomst de inschrijflijst in te vullen. Is de blokspotlocatie volzet dan hangt er een bericht aan de deur en kan de bezoeker eventueel terecht in een blokspotlocatie in één van de buurgemeenten (Gooik, Pepingen of Lennik).
Voor nadere informatie wordt doorverwezen naar deze facebookpagina 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mei 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief