Bankkantoor ING in hartje BEVER terug open

Bankkantoor ING in hartje BEVER terug open

Dsc08175
Bankkantoor ING in hartje BEVER terug open - © Deschuyffeleer
 
Dsc08176
Bankkantoor ING in hartje BEVER terug open - Dany Dasseleer - © Deschuyffeleer
 
Dsc08182
Bankkantoor ING in hartje BEVER terug open - Maxime Vanholder © Deschuyffeleer
 
Dsc08212
Bankkantoor ING in hartje BEVER terug open - Kris Poelaert - © Deschuyffeleer
 
Ing_openingsuren0001
Bankkantoor ING in hartje BEVER terug open - Openingsuren - © Deschuyffeleer
 

Vandaag heropende het ING-kantoor te Bever zijn deuren. Dat was de mededeling die de klanten enige dagen terug in hun bus mochten ontvangen vanwege de zonedirectie ING Oost- en West-Vlaanderen. Het kantoor op de Plaats 50 was sinds de plofkraak eind oktober 2017 niet meer operationeel. Sindsdien waren de klanten van het toenmalig Record-kantoor in Bever aanvankelijk aangewezen op de overige kantoren in Sint-Pieters-Kapelle en in Galmaarden en nadien, sinds het opgaan van Record Bank in ING, in het gecentraliseerd kantoor van Pajot Finance in Tollembeek. De heropening van het kantoor in Bever valt door omstandigheden overigens ook samen met het sluiten van het ING-kantoor in Deux-Acren. 

Nieuwe structuur
 
Ook aan de huidige ING-structuur in Herne/Bever/Galmaarden zijn sinds half 2018 meerdere stappen voorafgegaan. Zo ontstond reeds voordien een lokale fusie van onder meer de Record-kantoren van Bever, Sint-Pieters-Kapelle en Galmaarden. Zij vormden samen bvba Bank en Verzekeringen Pajot Partners, een groep met drie locaties en Kris Poelaert (Herne) en Dany Dasseleer (Bever) als statutaire zaakvoerders. Het is ook in die hoedanigheid dat Bank en Verzekeringen Pajot Partners bvba de portefeuille overnam van het Record-kantoor gevestigd op het Marktplein in Galmaarden. In 2017 gebeurde dit ook voor de Record-vestiging op Burght in Bever.
 
In navolging van de ING-beslissing dat Pajot Partners in de nieuwe ING-structuur kon overleven werd Pajot Partners begin 2018 voor alle duidelijkheid opgesplitst in Pajot Finance (bank) en Pajot Partners (verzekeringen). Voor de verdere uitbouw van zijn bankkantoor liet Pajot Finance het oog vallen op de locatie Statiestraat 92 in Tollembeek. Toen was evenwel ook al duidelijk dat ook het kantoor in Bever opnieuw zijn deuren zou openen. En dat is wat nu ook is gebeurd.
 
Het zijn Kris Poelaert en Dany Dasseleer die thans onder de vlag Pajot Finance als zelfstandige agenten ook het kantoor Bever mee onder hun verantwoordelijkheid nemen. Zij worden bijgestaan door medewerkers Maxime Vanholder en Gunther De Smedt. Zij worden ook geruggensteund door Dries Verliefde als ‘personal banker’. Een personal banker adviseert klanten rond vragen over onder meer beleggen, pensioenen, financiële bescherming en kredieten.
 
Enthousiast
 
Het is met veel enthousiasme en bijzonder trots dat het Pajot Finance-team de heropening van zijn kantoor in Bever tegemoet ging. Dany Dasseleer: “Eindelijk is het zover dat ook vooral de inwoners van Bever en St-Pieters-Kapelle terug over een volwaardig bankkantoor en een geldautomaat kunnen beschikken, de enige overigens in de twee dorpen. Met ons allen zijn we bijzonder gelukkig dat wij de sluitingsgolf in de banksector hebben kunnen overleven”. Dany Dasseleer en zijn medewerkers zijn er als vertrouwde gezichten dan ook klaar voor om met raad en daad de klanten terdege ten dienste te staan. “Bij ons heeft de klant nog een naam, geen nummer. Wij blijven geloven in het persoonlijk contact. Geen wisselende contactpersonen, maar vertrouwde gezichten die al jaren een sterk team vormen en met kennis van zaken advies geven en ten dienste staan”.
 
Contactmogelijkheden
 
Op vrijdag 14 juni van 17 tot 19u kan en mag iedereen zo maar het kantoor in- en uitlopen. Tijdens dat opendeur-moment staat het Pajot Finance-team volledig vrijblijvend ter beschikking voor het verschaffen van alle mogelijke informatie.
 
Het kantoor in Bever is vrij toegankelijk op maandag- en woensdagnamiddag van 14 tot 16u en op donderdagnamiddag van 14 tot 18u. De overige voor- en namiddagen is het kantoor toegankelijk op afspraak.
 
Het kantoor in Tollembeek dan weer is vrij toegankelijk op maandag-, woensdag- en vrijdagvoormiddag van 9 tot 12 u en op dinsdagnamiddag van 14 tot 18 u. Ook hier is het kantoor de overige voor- en namiddagen toegankelijk op afspraak.
 
De contactmogelijkheden van het kantoor in Bever zijn 054/58.84.81 en bever@ing.be , die van het kantoor in Tollembeek 054/31.12.00 en tollembeek@ing.be 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 19 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 17 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 14 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 13 mei 2020

archief