VOLLEZELE - Het Hoeverestaurant gaat niet door maar u mag wel geld doneren

VOLLEZELE - Het Hoeverestaurant gaat niet door maar u mag wel geld doneren

Editiepajot_galmaarden_okkernoot__kopie_
Dit jaar geen feest in de Okkernoot. - Foto archief Marc Colpaert
 
Het jaarlijks hoeverestaurant van De Okkernoot uit Vollezele gaat niet door wegens de corona. Wel kan men nog steeds een gift doneren, dat geld gaat dan naar hun project de verbouwing van hun inclusief project 'Station van Herne'.
 
Misschien wist u het al maar met spijt in hun hart zien de mensen van de Okkernoot zich genoodzaakt hun jaarlijkse hoeverestaurant af te gelasten wegens de onzekerheid die corona met zich meebrengt. Ook het alternatief – de meeneembarbecue – kunnen ze niet laten doorgaan. "Een belangrijke bron van inkomsten valt daardoor weg voor De Okkernoot. Maar we hebben geen andere optie: we willen onze bewoners, medewerkers en vrijwilligers zo veilig mogelijk houden", aldus directeur Pat. Wie nog dit jaar een gift doet weet dan dat uw geld zal gebruikt worden voor het verbouwen van het station van Herne, nog maar eens een project van De Okkernoot, die naast Vollezele ook al vestigingen heeft in Denderwindeke en Halle, binnenkort dan ook in Herne.
 
Wist je dat giften in 2020  60% fiscaal aftrekbaar zijn?

Vanaf een gift van €40 ontvang je van ons een fiscaal attest, hiermee geniet je belastingvermindering. Tot voor kort bedroeg die vermindering 45%. Voor giften gedaan in 2020 krijg je 60% van jouw storting terug via belastingvermindering: een gift van bv. €80 kost je nu dus maar €32.  Dat is goed nieuws voor iedereen die De Okkernoot en haar projecten een warm hart toedraagt. Want jouw gift aan ons zal jou minder kosten. Het fiscaal attest ontvang je automatisch per post. U gift kan u storten via BE53068225527653 met de mededeling gift BBQ 2020. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 sep 2020
Marc Colpaert | 12 sep 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 sep 2020

archief