BEVER – Actiecomité Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker even gedreven

BEVER – Actiecomité Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker even gedreven

Plantjesverkoop_kotk_bever_2020
BEVER – Actiecomité Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker even gedreven - © Deschuyffeleer
 

Het plaatselijk actiecomité voor de verkoop van de vermaarde azalea's voor Kom op tegen Kanker moest dit jaar met lede ogen toezien hoe Covid 19 het gebruikelijk Plantjesweekend danig parten speelde. Maar Bever zou solidair Bever niet zijn mochten coördinator Philippe Allert en zijn team ook deze keer op geen bijzondere inspanning hebben gekeken om toch nog een behoorlijk resultaat bij de verkoop te scoren. Daartoe steunen zij de actie met het opzetten van een tijdelijk en coronaproof verkooppunt.

Philippe Allert: “Het is nu al voor de 26ste keer dat we in Bever plantjes verkopen ten voordele van de actie Kom op tegen Kanker. Gezien deur aan deur verkoop momenteel door de coronamaatregelen nog steeds niet toegestaan is, zijn ze bij Kom op tegen Kanker naar een andere oplossing gaan zoeken om de plantjes te verkopen. KOTK koos voor een grote online verkoop met de mogelijkheid om in ieder dorp de plantjes af te halen in een door vrijwilligers bemand afhaalpunt.
 
Ons actiecomité koos er nu evenwel voor om dit afhaalpunt uit te breiden met een tijdelijk verkooppunt. Zo hopen we toch nog 320 plantjes te kunnen verkopen nu woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 telkens van 16 tot 19 uur in een tentje op de Plaats. Een plantje kost 7 euro. Vorig jaar nog wisten onze vrijwilligers in totaal 640 plantjes aan de man of vrouw te brengen. Uiteraard rekenen wij zeker ook dit jaar op de solidariteit, de gulheid en de maatschappelijke inzet van onze inwoners. Hierbij reiken we ook de hand aan de inwoners uit Herne waar dit jaar de plantjesverkoop niet kan doorgaan".
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2020

archief