REGIO - U mag ook met de fiets of het openbaar vervoer naar de Koornmolen komen

C21

REGIO - U mag ook met de fiets of het openbaar vervoer naar de Koornmolen komen

Editie_gooik_koornmolen_fiets_2__kopie_
Er is voldoende ruimte voor fietsen. - Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_parking_1__kopie_
Als parking 1 volzet is mag u naar de volgende parking rijden.- foto Marc Colpaert
 
De volgende weken zal men in het vaccinatiecentrum in de Koornmolen steeds meer mensen gaan vaccineren. Hoe meer vaccins voor handne zijn,  hoe meer mensen er eentje kunnen krijgen. Probleem dat daarbij komt kijken is dat de eerste parking al vlug overvol geraakt. Dus werd er een tweede parking voorbehouden op de dagen van het vaccineren. "Je mag ook altijd met de fiets komen", laat de gemeente Gooik ons weten.
 
 
Het is belangrijk dat als je gevaccineerd bent, je zo snel mogelijk plaats maakt voor de volgende, zeker als u met de wagen naar de Koornmolen komt. Want de parkeermogelijkheden zijn niet onbeperkt. Wie dat wenst kan natuurlijk steeds kiezen voor alternatieve mogelijkheden, zoals het openbaar vervoer of kom met de fiets, er zijn fietsenstallingen voorzien. 

Tot begin mei was parking 1 voorbehouden voor bezoekers van het Vaccinatiecentrum Koornmolen. Parking 2 was voor medewerkers van het Vaccinatiecentrum en bezoekers van de speeltuin/buitensportsite. Vanaf deze maand moeten de medewerkers hun wagen plaatsen op de parking ter hoogte van het voetbalterrein, enkele honderden meters verderop. Dus op parking 2 mogen alleen nog sporters hun wagen kwijt en mensen die om een vaccin komen. Belangrijk volg steeds stipt de aanwijzingen van de vele stewards, die in en rond de Koornmolen u proberen, zoveel mogelijk te helpen. Want hierdoor gaat uw bezoek aan het vaccinatiecentrum een stuk vlugger. Wanneer parking 1 volzet is, zal men de volgende parking 2 openstellen voor de bezoekers. Nog een laatste raad kom niet te vroeg maar ook niet te laat en vooral blijf hoffelijk, een glimlach helpt u steeds een beetje vlugger vooruit. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mei 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 sep 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 28 sep 2022
Marc Sluys | 26 sep 2022

archief