GOOIK - Voetbalschool Samba is na 2 jaar terug van weggeweest!

C21

GOOIK - Voetbalschool Samba is na 2 jaar terug van weggeweest!

A_dries_baert
Dries Baert aan het sporten.- Ingezonden foto
 
De Voetbalschool Samba van Dries Baert uit Gooik was meer dan 10 jaar een begrip in het Pajottenland en ver daarbuiten. Met wekelijks meer dan 100 voetballertjes op zondagochtend en nog eens honderden kinderen op de topvoetbalstages in binnen- en buitenland, barstte Samba uit zijn voegen. Hun eerste 'wapenfeit' wordt een topvoetbalstage op het mooie kunstterrein van FC Herne op 18, 19 en 20 augustus.
 
Twee jaar geleden echter besloot oprichter Dries Baert om er tijdelijk de stekker uit te trekken. De combinatie van al zijn werkzaamheden en het prille vaderschap, zorgden ervoor dat er zich even een rustpauze opdrong.  Tot nu want Voetbalschool Samba is terug, zij het in een ietwat ander gedaante. De wekelijkse trainingen op zondagochtend laten we voorlopig voor wat ze zijn, maar de onvolprezen topvoetbalstages worden meer dan ooit ons handelsmerk! We plannen niet alleen stages in België, maar zullen ook weer ons voetbalgeluk beproeven in Barcelona! Het succesrecept blijft uiteraard behouden: lekker voetballen, bijleren en genieten van het mooiste spelletje ter wereld, alles badend in een unieke Braziliaanse voetbalsfeer. Of om het met de woorden van een ouder te zeggen: 'Samba, ge kunt dat niet uitleggen, dat is een uniek gevoel'. 
"Ons eerste 'wapenfeit' wordt een topvoetbalstage op het mooie kunstterrein van FC Herne op 18, 19 en 20 augustus. De inschrijvingen hiervoor zijn dit weekend geopend en de interesse bleek meteen heel erg aanwezig, wat ons natuurlijk veel plezier doet! De stage is er voor jongens en meisjes van U7 tot U14. Er is natuurlijk weer ons onovertroffen Samba EK met live commentaar en bieden we weer leuke en interessante oefenstof aan. Verder zullen er hier en daar gastcoaches langskomen en krijgen we misschien wel bezoek van een bekende voetballer", aldus Dries Baert. Wie er nog bij wil zijn, kan zich inschrijven via www.sportigo.be

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 10 jun 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 03 jun 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief