PAJOTTENLAND - Online infosessie rond goed voorbereid op zomerkamp vertrekken

C21

PAJOTTENLAND - Online infosessie rond goed voorbereid op zomerkamp vertrekken

Op_kamp_2021_1
PAJOTTENLAND - Online infosessie rond goed voorbereid op zomerkamp vertrekken - © Deschuyffeleer
 

De jeugdregio Pajottenland en de intergemeentelijke dienst gezondheidspreventie Pajottenland willen de leidingen van de verschillende jeugd- en sportverenigingen die deze zomer op kamp willen vertrekken degelijk daarop voorbereiden. Zij organiseren daartoe op zaterdag 29 mei van 10u tot 12u een online infosessie. Tijdig (verplicht) intekenen kan nog via  preventie@pajottenland.be .

Coördinator Bianca Vanreephingen: “Het gaat om een intergemeentelijk initiatief vanuit de zes traditionele Pajotse gemeenten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen. Wat staat er zo allemaal op de agenda? Dat is onder meer hoe maak je een veilig kampvuur. Wat te doen bij overstroming of onweer? Hoe zich als groep veilig in het verkeer verplaatsen? Hoe pak je alcohol- en druggebruik het best aan? Hoe tekenbeten en wespensteken behandelen? En wat te doen bij voedselvergiftiging?”

De actie loopt in samenwerking met de brandweerzone Vlaams-Brabant West, de Rode Kruis afdeling Lennik-Gooik, de politie Pajottenland en de gemeentelijke diensten Vrije Tijd.

Alle ingeschreven deelnemers krijgen de Teams-link toegestuurd om aan de sessie te kunnen deelnemen. Overigens hebben zich reeds een dertigtal deelnemers aangemeld.

Meer info via de intergemeentelijke dienst gezondheidspreventie (0473/88.62.57 of via deze facebooklink

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2021
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 27 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022

archief