REGIO - Vaccinatiecentrum Koornmolen organiseert een vrij vaccinatiemoment voor Pfizer en Johnson en Johnson op woensdag 18 augustus

C21

REGIO - Vaccinatiecentrum Koornmolen organiseert een vrij vaccinatiemoment voor Pfizer en Johnson en Johnson op woensdag 18 augustus

Editie_gooik_koornmolen_1__kopie_
Vaccinatiecentrum Koornmolen.- Foto Marc Colpaert
 

 Het Vaccinatiecentrum Koornmolen organiseert op woensdag 18 augustus van 18 tot 19.30 uur een vrij vaccinatiemoment. Inwoners uit Bever, Herne, Galmaarden, Gooik, Lennik of Roosdaal, die nog niet werden gevaccineerd, kunnen dan zonder afspraak, langskomen voor een inenting met het Johnson en Johnson-vaccin of het Pfizer-vaccin.

 
 
Burgemeester Michel Doomst:
“We hebben nog heel wat J&J-vaccins, die we graag uitdelen. Het voordeel is dat je van dit vaccin slechts 1 dosis nodig hebt. Ideaal dus voor mensen die nog graag op vakantie vertrekken of die door vakantie hun eerste afspraak gemist hebben. Verder kunnen we ook het Pfizer-vaccin toedienen aan wie een eerste prik wil, of 2de Pfizer prik nodig heeft (de 1ste prik is min. 3 weken geleden).
Ondertussen werden er al meer dan 81% van 18-plussers uit het Pajottenland volledig gevaccineerd en we hopen met dit vrij vaccinatiemoment het cijfer nog wat te doen stijgen, want er zijn voldoende vaccins beschikbaar. De vorige vrije vaccinatiemomenten leerden ons alvast dat de vaccinatiebereidheid van de Pajotten erg hoog is.” Jongeren onder de 16 jaar moeten vergezeld zijn van hun ouder/voogd (dus NIET van hun grootouders) of moeten een schriftelijke toestemming van ouder/voogd meebrengen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 aug 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief